Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Unul dintre organizatorii protestului de duminica seara, 12 iulie este o activista in varsta de 27 de ani. Acest protest fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni a avut loc in Piata Victoriei. Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activa propangandista anti-DNA, . continuă pe Playtech

Cine este Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei, unde s-a strigat Vrem eliberare, nu carantinare!

Iosefina Pascal, asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini, activa propagandista anti-DNA, si, mai recent, sustinatoare a mai multor teorii ale conspiratiei, este unul dintre organizatorii protestului de ieri seara din Piata Victoriei fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni.

Adrian Mihalcea dat afara de la Dinamo. Cine este inlocuitorul ales de PCH

Dinamo are un nou antrenor dupa demiterea lui Adrian Mihalcea, omul sacrificat in cele din urma pentru rezultatele slabe.

Schimbare importanta in actionariatul Rapidului. Cine este noul investitor

Omul de afaceri Liviu Goncea a preluat 48% din actiunile clubului de fotbal FC Rapid.

Echipa de fotbal Rapid Bucuresti are un nou actionar. Cine este omul de afaceri si ce procent detine

Rapid Bucuresti se bate pentru promovarea in Liga 1. Clubul din Giulesti are un nou investitor, cu care spera sa poata redeveni echipa care pana in urma cu cativa ani, se lupta pentru titlu. Liviu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )