Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Simona Halep, de mult in vizorul presei datorita performantelor sportive, a aparut acum si in tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continua sa surprinda cu iubitul sau milionar. Cine este iubitul Simonei Halep? Relatia Simonei Halep a fost dezvaluita recent, dar pare ca tocmai acest lucru sa-i fi adus relaxarea in teren de care a . continuă pe Playtech

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Digi 24: Daniel Dobre dezvaluie motivul pentru care Simona Halep refuza sa mearga la emisiuni televizate in Romania

Simona Halep e afectata de atitudinea hater-ilor atat in randul comentatorilor sportivi, cat si in randul fanilor. Este motivul pentru care a renuntat sa mai citeasca presa si comentariile si nici nu merge in emisiuni televizate, a dezvaluit Daniel Dobre, antrenorul proaspetei campioane de la Wimbledon, la Digi24.

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se afla Simona Halep. Surpriza! Cine e pe primul loc

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei. in anul 2019 a reusit sa castige turneul de la Wimbledon si a devenit a doua cea mai bine platitia jucatoare de tenis din acest an. in clasamentul all time, Simona se afla pe locul 5 in topul incasarilor. Simona Halep, locul 5 in topul celor .

Cine e misteriosul tanar care a fost tot timpul alaturi de Simona Halep la Wimbledon: Nu e ceva ce mi se intampla frecvent - FOTO

Simona Halep, castigatoareatrofeului de laWimbledon a aparut insotita tot timpul alaturi de un tanar misterior pe perioada turneuui. intr-un interviu pentru brinkwire. com, Simona a.

FOTO Cine e misteriosul tanar care a fost non-stop alaturi de Simona Halep la Wimbledon: Cand imi place cineva, incerc sa-l pastrez

Simona Halep a triumfat la Wimbledon, iar unul dintre secretele succesului ei a fost prezenta unui tanar misterios alaturi de castigatoarea turneului.

Simona Halep, ovationata de mii de spectatori pe Arena Nationala: Multumesc Romaniei pentru ca m-am nascut aici si sper sa traiesc aici toata viata

Simona Halep a prezentat miercuri seara trofeul cucerit la Wimbledon, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. Simona si-a facut intrarea alaturi de Ion Tiriac, pe piesa celor de la Queen We are the champions, le-a multumit zecilor de mii de fani pentru prezenta si a declarat ca trofeul castigat la All England Club este al nostru, este al tarii.

Andra a cantat gratis pentru Simona Halep pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Andra este cea care a intonat imnul Romaniei, artista alegand sa cante pro bono.

Simona Halep prezinta trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala: Acest trofeu este al nostru, este al tarii! Sa ne bucuram! (VIDEO)

Simona Halep isi prezinta, pe Arena Nationala, trofeul castigat la Wimbledon, cel mai vechi turneu de Mare Slem din lume. Circa 30. 000 de oameni au venit sa o vada pe campioana. Trofeul nu este cel.

Simona Halep prezinta trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala: Acest trofeu este al nostru, este al tarii! Sa ne bucuram! (VIDEO)

Simona Halep isi prezinta, pe Arena Nationala, trofeul castigat la Wimbledon, cel mai vechi turneu de Mare Slem din lume. Circa 30. 000 de oameni au venit sa o vada pe campioana. Trofeul nu este cel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )