Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Astazi este momentul de start al campaniei de vaccinare anti-covid in Romania. Primele 10. 000 de doze de vaccin au inceput sa fie atribuite personalului medical din Romania, aflati in prima linie. Primii vaccinati sunt asistentele si medicii din sistemul de sanatate romanesc. De maine urmeaza sa fie atribuite la nivel national si celorlalte cadre medicale. continuă pe Playtech

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania

Primul vaccin anti-COVID in Romania a fost administrat! Mihaela Anghel, o asistenta medicala generalista, a fost prima persoana vaccinata din tara noastra.

O femeie in varsta de 78 de ani, prima persoana vaccinata in Franta. O femeie in varsta de 96 de ani, prima vaccinata in centrul Spaniei

O femeie in varsta de 78 de ani a fost prima persoana vaccinata impotriva covid-19, duminica. in Franta, la Sevran, in cadrul campaniei franceze de vaccinare, care continua cu alte 20 de persoane la Sevran si apoi la Dijon, relateaza AFP.

O femeie in varsta de 78 de ani, prima persoana vaccinata impotriva covid-19 in Franta

Cele mai multe state ale Uniunii Europeneau inceput duminicacampania de vaccinare impotriva COVID, relateaza AFP. Astfel, ofemeie in varsta de 78 de ani a fost prima persoana vaccinata.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

UPDATE O asistenta medicala care a preluat primul pacient cu COVID din Romania, prima persoana vaccinata

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de 26 de ani de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti. Ea a facut parte din echipa medicala care in 27 februarie a preluat primul pacient din tara noastra infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata anti-COVID: Am fost foarte privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima vaccinata din tara

Prima persoana care a fost vaccinata la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals a fost Mihaela Anghel, asistenta medicala generalista, membra a echipei medicale care, in data de 27 fe.

Medicul Sorin Rugina, prima persoana vaccinata anti-COVID din Constanta: Nu am avut nicio reactie, doar bucuria ca m-am vaccinat

Campania de vaccinare a inceput si in celelalte orase din tara. Prima persoana care s-a vaccinat la Constanta impotriva Covid-19 a fost medicul primar Sorin Rugina de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase. Ac.

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

FLORIN CITU: Prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania - moment de referinta in lupta impotriva virusului

Premierul Florin Citu considera ca momentul vaccinarii primei persoane impotriva COVID-19 in Romania este unul istoric , de referinta pentru Romania in lupta impotriva noului coronavirus.

incepe campania de vaccinare anti-COVID-19.Prima persoana vaccinata, un cadru medical de la Institutul Matei Bals din Capitala

Campania de vaccinare anti-COVID incepe duminica, la ora 9:00 in doua spitale din Bucuresti si in alte opt spitale din tara, dar si in mai multe state europene. Prima persoana vaccinata in Romania ar urma sa fie un cadru medical de la Institutul Matei Bals din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )