Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cine este farmacistul care a donat o avere pentru construirea unuia dintre cele mai mari spitale din Prahova

Adevărul Adevărul,
Cine este farmacistul care a donat o avere pentru construirea unuia dintre cele mai mari spitale din Prahova

Scandalul legat de modul in care sunt tratati bolnavii in spitalele din Romania are radacini adanc infipte in trecutul tarii. Vizite inopinate ale autoritatilor centrale in unitatile medicale din teritoriu nu au fost inventate de actualii guvernanti, acestea se faceau inca din secolul al XIX-lea. continuă pe Adevărul

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat Poporului, dupa ce a primit votul favorabil al Parlamentului pentru functia devenita vacanta dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat. Renate Weber s-a nascut la data de 3 augu.

Faze tari: Cine este Anastasia Knyazev, cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata mama ei; Femeie arestata la 93 de ani, desi n-a comis nicio infractiune toata viata. Reactia sa

Un individ citat la Politie pentru talharie a mers cu cutitul la brau. Ce s-a intamplat dupa. Un individ chemat la politie pentru a fi audiat intr-un dosar de talharie a ajuns la sectie cu. Ce a vazut o realizatoare de radio, dupa ce a facut o poza intr-o casa veche de 800 de ani. La un moment dat, Kate si-a facut o fotografie in casa, iar in spatele sau era.

Cine este Mugur Isarescu. Lucruri mai putin stiute din tineretea guvernatorului BNR

Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu este de neclintit din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Dupa 23 de ani, este cea mai longeviva persoana aflata intr-o inalta functie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )