Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este femeia arestata n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Legatura Karinei Turcan cu cercul lui Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 Cine este femeia arestata n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Legatura Karinei Turcan cu cercul lui Vladimir Putin

Karina Turcan, o femeie originara din Republica Moldova, a fost arestata in Rusia, fiind acuzata de spionaj in favoarea Romaniei, aceasta riscand pana la 20 de ani in inchisoare daca va fi gasita vinovata. Potrivit RBC, Karina Turcan este membru in Consiliul de Administratie al Inter RAO, una dintre cele mai mari companii de stat in energie din Rusia. Aceasta este condusa de Boris Kovalciuk, fiul lui Iuri Kovalciuk, principalul actionar al Rossia Bank si un apropiat al lui Vladimir Putin. continuă pe Hotnews

Arestata n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Cine este Carina Turcan

Carina Turcan, membra a Consiliului de Administratie al companiei Inter Rao, a fost arestata fiind acuzata de spionaj in favoarea statului roman au afirmat surse apropiate anchetei pentru TASS.

Melescanu, despre femeia arestata n Rusia pentru spionaj: Are si cetatenia romna, suntem pregatiti sa i oferim asistenta consulara. Nu avem nicio comunicare oficiala de la Ambasada Rusiei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri ca nu a primit o comunicare oficiala privind retinerea femeii acuzate de spionaj in Rusia, precizand ca, in cazul in care va fi nevoie, MAE este pregatit sa ii ofere asistenta consulara, transmite Agerpres.

Faze tari: A fost inventat programul ce poate 'vedea' cteva minute din viitor; Arestata n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Cine este Carina Turcan; Cum au ajuns calculatoarele sa poata sa se certe cu tine

Persoanele religioase traiesc mai mult, conform unui nou studiu Un nou studiu al cercetatorilor americani a ajuns la concluzia ca religiozitatea poate veni laolalta cu. Boxele inteligente de la Google dezvaluie locatia ta raufacatorilor in cazul in care esti mandru posesor al unor boxe inteligente de la Google sau al unor.

Ce secrete ar fi obtinut Carina Turcan, femeia arestata la Moscova pentru spionaj in favoarea Romaniei. Relatia ei cu bancherul lui Putin

Carina Turcan, cetateanca din Republica Moldova care a fost arestata la Moscova sub acuzatia de spionaj in favoarea Romaniei, ar fi detinut informatii privind securitatea energetica a Rusiei, sustin surse.

Cine este moldoveanca acuzata de Rusia de spionaj in favoarea Romaniei

Este numita spioana romanca, iar retinerea ei a devenit capul de afis al presei ruse. Femeia in cauza este Carina Turcan si risca 20 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Romaniei.

Moldoveanca, arestata pentru spionaj in favoarea Romaniei, la Moscova

Tara noastra si Rusia se afla in pragul unui nou scandal diplomatic, dupa ce o romanca a fost retinuta, la Moscova, pentru spionaj in favoarea Romaniei. E vorba despre Carina Turcan, orginara din.

Romanca arestata pentru spionaj, la Moscova

Tara noastra si Rusia se afla in pragul unui nou scandal diplomatic, dupa ce o romanca a fost retinuta, la Moscova, pentru spionaj in favoarea Romaniei. E vorba despre Carina Turcan, orginara din.

Reactia MAE dupa ce o tanara a fost arestata in Moldova pentru spionaj in favoarea Romaniei

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza, miercuri, in legatura cu informatiile vehiculate in mass-media rusa referitoare la cazul persoanei retinute la Moscova, ca institutia a solicitat clarificari cu.

MAE, precizari de ULTIM MOMENT despre romanca arestata pentru spionaj la Moscova

MAE intervine in cazul romancei arestate pentru spionaj la Moscova. Ministerul Afacerilor Externe a solicitat oficial Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti detalii suplimentare si clarificari cu privire la.

Tenisul romanesc are o noua speranta. Cine este frumoasa care la 20 de ani a intrat in top 200 WTA (FOTO)

Tenisul romanesc feminin pare sa traverseze cea mai buna perioada din istoria sa. La doar 20 de ani, Elena Gabriela-Ruse a intrat pentru prima data in cariera in Top 200 WTA. Ea este a opta romanca in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )