Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este femeia care l-a protejat pe Bear Grylls in cele mai periculoase expeditii: E incredibila! Este mai puternica decat 99% dintre barbati

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia care l-a protejat pe Bear Grylls in cele mai periculoase expeditii: E incredibila! Este mai puternica decat 99% dintre barbati

Vechea zicala in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica este probata de Megan Hine, expertul in supravietuire in varsta de 33 de ani care l-a insotit pe mai celebrul Bear Grylls in unele dintre cele mai periculoase expeditii, avand grija ca acesta, dar si membrii echipei de filmare sa fie mereu in siguranta. continuă pe Adevărul

Povestea omului de incredere al lui Donald Trump. Cine este romanul care lucreaza pentru presedintele american

Andrew Weiss, originar din Romania, lucreaza pentru Donald Trump de 25 de ani, fiind responsabil cu dezvoltarea proiectelor imobiliare, potrivit zf. ro. intr-un articol din New York Times, apare numele.

Femeia care l-a acuzat pe Roman Polanski de viol in urma cu 40 de ani va cere incheierea procesului

Femeia care l-a acuzat pe regizorul polonez-francez Roman Polanski de viol in urma cu 40 de ani, Samantha Geimer, va aparea vineri intr-un tribunal din Los Angeles pentru a solicita instantei sa puna capat procesului si sa inchida acest dosar, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Ce PENSIE va avea Monica Tatoiu, femeia care a condus Oriflame Romania ani la rand

Monica Tatoiu este unul dintre romanii care nu are motive de ingrijorare in ceea ce priveste pensia pe care o va primi. Conform BM, pensia va fi una uriasa! Desi pensiile in Romania.

Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau functionarea statului de drept, cine este raul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit(VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, referindu-se la audierile din comisia de ancheta a alegerilor din 2009, ca cei despre care se spune ca.

Cine este Jelena Ostapenko - Cifrele inregistrate de letona in drumul spre finala de la Roland Garros

Aflata pe locul 47 WTA, Jelena Ostapenko este marea surpriza e editiei din acest an de la Roland Garros. Calificata in premiera intr-o finala de Grand Slam, Ostapenko a aratat o forma incredibila, eliminand jucatoare mult mai bine clasate. In ultimul act de la Paris, sportiva in varsta de 20 de ani o va infrunta pe Simona Halep, a treia favorita a competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )