Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas. I-a fost alaturi timp de 65 de ani

Playtech Playtech,
Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas. I-a fost alaturi timp de 65 de ani

Krik Douglas s-a stins din viata lasand in urma lacrimi. Marele actor a avut o viata plina de entuziasm, insa ce s-a intamplat intre el si femeia cu care a stat o viata intreaga? Fiul lui face dezvaluiri despre viata celebritatii. Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas Krik Douglas s-a stins din . continuă pe Playtech

Cine este concurentul care i-a emotionat pe juratii Romanii au talent. Tanarul le-a adus lacrimi in ochi

Pe data de 7 februarie incepe cel de-al zecelea sezon al emisiunii Romanii au talent. in prima editie a noului sezon surprizele se vor tine lant, iar Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Mihai Petre vor fi de-a dreptul uimiti de momentele care ii vor face sa aplaude in picioare. Cine este concurentul care i-a .

Caru cu vedete: Anahi, cunoscuta din serialul Rebelde, a devenit mama a doua oara; Cine este Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga

Meghan Markle se reintoarce pe platourile de filmare? Meghan Markle face ce face si reuseste sa atraga tot mai multe antipatii. Acum, fosta Ducesa de Sussex este. Cristina Rus a nascut in mare secret. Vedeta a devenit mama pentru a treia oara. Dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor, fosta jumatate a trupei Blondy s-a.

Ce avere imensa a lasat Kirk Douglas: cine o mosteneste

Legendarul actor Kirk Douglas, care a murit pe 6 februarie la varsta de 103 ani, a lasat in urma lui o avere imensa.

MARELE ACTOR A MURIT! CINE iNCASEAZA AVEREA? Asta da SURPRIZA!

Actorul Kirk Douglas s-a stins din viata miercuri, la varsta de 103 ani. CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET Anuntul trist a fost facut pe Instagram.

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

SPECIAL Kirk Douglas: Un film de sport, Champion, a fost rampa de lansare a fabuloasei sale cariere. Actoria e ca boxul

Legenda a cinematografiei mondiale, Kirk Douglas s-a stins din viata, joi, la venerabila varsta de 103 ani. Poate ca putini realizeaza acum ca impresionanta sa cariera pe marile ecrane a avut ca piatra de temelie o drama alb-negru cu tematica sportiva: Champion 1949). Kirk Douglas interpreta rolul lui Midge Kelly, un pugilist fara scrupule, atat in ring, cat si in afara lui, care isi gaseste sfarsitul tragic, in vestiar, dupa o ultima lupta.

Vedetele de la Hollywood, indurerate de moartea legendarului Kirk Douglas: Si-a pastrat farmecul de star de cinema pana la finalul vietii FOTO

Steven Spielberg, Rob Reiner si Tony Bennett se numara intre personalitatile care i-au adus omagii actorului si regizorului Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie, la varsta de 103 ani.

Cum arata Anne Buydens, vaduva lui Kirk Douglas, la 100 de ani

Anne Buydens, vaduva legendarului actor Kirk Douglas, a fost surprinsa in cateva fotografii de colectie in urma cu sase luni, care o arata pe aceasta la varsta de 100 de ani.

Mesajul actritei Catherine-Zeta Jones dupa moartea lui Kirk Douglas: Te voi iubi pentru tot restul vietii mele

Actrita Catherine-Zeta Jones 50 de ani), sotia lui Michael Douglas, a transmis un mesaj emotionant dupa moartea socrului ei, legendarul actor Kirk Douglas.

Kirk Douglas, unul din monstrii sacri ai Hollywood-ului, a murit la varsta de 103 ani

Kirk Douglas s-a stins miercuri la varsta de 103 ani, potrivit unei declaratii acordate de catre fiul sau, Michael Douglas, revistei People, anunta Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )