Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este femeia care si-a abandonat copiii in frig, langa spitalul din Alexandria. La 17 ani a plecat de acasa cu diversi baieti

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia care si-a abandonat copiii in frig, langa spitalul din Alexandria. La 17 ani a plecat de acasa cu diversi baieti

O femeie si-a abandonat copiii in frig, langa un spital din Teleorman. Postarea facuta pe Facebook de o tanara din Alexandria a devenit virala si a fost gasita faptasa. Ea a fost audiata marti, 11 decembrie, de politisti, iar micutii ei vor fi luati azi sau maine de Protectia Copilului. continuă pe Adevărul

Ea este femeia care si-a abandonat copilasii in ger, langa un spital din Teleorman! Lenuta are 23 de ani: La 17 ani a plecat de acasa cu diversi baieti

Caz infiorator in Alexandria!Doi copii de opt luni si un an si opt luni au fost abandonati de mama lor, in frig, chiar la poarta Spitalului Judetean din localitate. O femeie i-a gasit aproape degerati.

Primele declaratii ale femeii care si-a abandonat copiii la Alexandria: Am fost obligata!

Primele declaratii ale femeii care si-a abandonat copiii langa spitalul din Alexandria: Am fost obligata de doi oameni VIDEO.

Apel disperat catre autoritatile romane, facut de femeia care a fost batuta crunt de iubitul ei: Cum imi asigurati dumneavoastra mie viata?

Apel disperat catre autoritatile romane, facut de femeia care a fost batuta crunt de iubitul ei. Femeia intreaba, in lacrimi, daca politia va reusi sa o apere in viitor de furia acestuia, in.

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Cine este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Codruta Kovesi. Afaceristul a sustinut ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )