Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine este femeia misterioasa cu catuse la maini,care a sunat in mijlocul noptii la mai multe sonerii

Antena3 Antena3,
Cine este femeia misterioasa cu catuse la maini,care a sunat in mijlocul noptii la mai multe sonerii

Femeia misterioasa din Statele Unite, care a sunat, in mijlocul noptii, la mai multe sonerii, a fost identificata de politisti. Imaginile cu femeia sunand la usa unei case, s-au viralizat rapid, iar multi. continuă pe Antena3

VIDEO Cine este cel mai rapid jucator din circuitul ATP? Ce au declarat Federer, Nadal si alte nume mari

Cu US Open-ul in plina desfasurare, jurnalistii de la TennisTV au lansat o intrebare celor mai mari jucatori ai lumii: cine este cel mai rapid sportiv din circuitul ATP? Au existat mai multe variante, insa totusi unul a avut cele mai multe voturi, printre care si cele ale lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Cine este Rudolph Giuliani, autorul unei scrisori publice in care critica excesele DNA: Luptator desavarsit impotriva mafiei, erou al americanilor pentru felul in care a condus orasul New York dupa atentatul din 11 septembrie 2001

Rudolph Giuliani este numele care a atras atentia romanilor, luni, dupa ce a trimis o scrisoare catre autoritatile din Romania in care atrage atentia despre situatia statului de drept ca urmare a exceselor DNA.

US Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi (de la ora 18:00) / Cine este si cum joaca sportiva din Estonia

Debutul Simonei Halep la US Open va avea loc luni pe noul Louis Armstrong, fiind primul meci al zilei de la ora 18:00, ora Romaniei). Adversara ii va fi Kaia Kanepi Estonia, 33 de ani, 44 WTA, 1,81 metri). Kanepi este o sportiva puternica, adepta tenisului in forta, ramane de vazut cum va reusi Simona sa absoarba taria loviturilor care vor veni de peste fileu. Meciul va putea fi urmarit in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )