Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este fiica de colonel care a starnit scandal la Vocea Romaniei, provocand indignarea lui Tudor Chirila

Adevărul Adevărul,
Cine este fiica de colonel care a starnit scandal la Vocea Romaniei, provocand indignarea lui Tudor Chirila

Satmareanca Tincuta Fernea, tanara care a ajuns la 16 ani printre semifinalistii show-ului de televiziune Vocea Romaniei, se afla in centrul unui scandal mediatic dupa ce antrenorul ei, Tudor Chirila, si-a exprimat numultumirea pentru faptul ca sefii Consiliului Judetean Satu Mare s-au folosit de imaginea emisiunii si a postului de televiziune pentru a o promova pe artista. continuă pe Adevărul

Cine este fiica de colonel care a starnit scandalul anului la Vocea Romaniei, provocand indignarea lui Tudor Chirila

Satmareanca Tincuta Fernea, tanara care a ajuns la 16 ani printre semifinalistii show-ului de televiziune Vocea Romaniei, se afla in centrul unui scandal mediatic dupa ce antrenorul ei, Tudor Chirila, si-a exprimat numultumirea pentru faptul ca sefii Consiliului Judetean Satu Mare s-au folosit de imaginea emisiunii si a postului de televiziune pentru a o promova pe artista.

Cine este Catalin Homor, noul sef al CNADNR. El va gestiona proiectele de miliarde de euro pentru autostrazi

Catalin Homor a fost numit azi ca director general interimar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), dupa ce ministrul Transporturilor l-a demis pe Narcis Neaga. Catalin Homor a ocupat pana astazi postul de director general interimar al Metrorex. El este de profesie inginer constructor.

Acesta este un plasture care ar putea sa te vindece de alergii

Alergiile sunt o problema pentru un numar foarte mare de oameni. in Romania, primavara vine cu un intreg alai de pori, flori, polen si alte organisme care plutesc in aer, provocand tot felul de reactii neplacute ale corpului celor sensibili la alergii. Ei bine, se pare ca medicina a progresat atat de mult incat sa nu [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )