Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Gina Haspel, prima femeie care va conduce CIA: Responsabila pentru actiuni clandestine in inchisori secrete, acuzat ca a folosit simularea inecului ca tehnica de interogatoriu

Hotnews Hotnews,
 Cine este Gina Haspel, prima femeie care va conduce CIA: Responsabila pentru actiuni clandestine in inchisori secrete, acuzat ca a folosit simularea inecului ca tehnica de interogatoriu

Gina Haspel este prima femeie numita marti la conducerea CIA, dar rolul jucat de aceasta fosta responsabila pentru operatiuni clandestine in inchisori secrete sau despre detinuti torturati ar putea complica sarcina sa de a conduce una dintre cele mai mari agentii de informatii din lume, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Gina Haspel, prima femeie care conduce CIA, a fost implicata in cazuri de tortura asupra suspectilor

Gina Haspel, propusa de presedintele SUA, Donald Trump, pentru functia de director general al Agenti.

Gina Haspel, acuzata de tortura, prima femeie nominalizata la conducerea CIA

Gina Haspel este prima femeie nominalizata marti la conducerea CIA, insa rolul acestei foste insarcinate cu operatiunile clandestine in inchisoarile secrete in care erau torturati detinuti ar putea sa-i complice sarcina la conducerea uneia dintre cele mai mari agentii de informatii din lume, scrie AFP.

Cine este Mariana Moncea, judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media (FOTO)

Mariana Moncea este judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media. Pe 14 martie, Consiliul Superior al Magistraturii va lua o decizie in cazul.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Cine este Mike Pompeo, numit de Donald Trump in fruntea diplomatiei american: O mana de fier intr-o manusa de catifea (AFP)

Mike Pompeo, numit marti in fruntea departamentului de Stat de catre Donald Trump, este un fost militar ale carui abilitati diplomatice reprezentau un mister inaintea negocierilor cu Coreea de Nord, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )