Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine este Huawei, gigantul chinez care va infiinta un centru regional la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cine este Huawei, gigantul chinez care va infiinta un centru regional la Bucuresti

Chinezii de la Huawei vor investi in programe de cercetare si educatie in Romania, urmand sa infiinteze si un centru regional la Bucuresti, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Cine este romanul care a devenit ministru in guvernul Imperiului Otoman.

A fost senator, ministru si reprezentant al Imperiului Otoman la Conferinta de Pace de la Londra, dupa Razboaiele Balcanice. A fost scriitor, autor de benzi desenate si filme de animatie. A mai fost si jurnalist, si politician, un veritabil traseist politic - a trecut prin Partidul Poporului al Maresalului Averescu, apoi prin PNT si PNL. A sfarsit in puscariile comuniste. Cine este, pe romanialibera. ro, dupa 22:30 si in ziarul de maine.

Traian Basescu: Nu este o dorinta de rupere a aliantei, ci o competitie cine este jupanul

Presedintele Traian Basescu a declarat ca USL nu se va rupe, dar ca, in interiorul aliantei, are loc o lupta pentru a se vedea cine este jupan, relateaza Mediafax. Eu nu va pot spune ce este in.

Cine este barbatul impuscat vineri seara in Capitala

Barbatul impuscat, vineri seara, in cartierul Baneasa din Capitala este un om de afaceri croat, casatorit cu o romanca si are doi copii mici, el fiind atacat cand iesea de la firma sa de pe Bulevardul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )