Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Antena3 Antena3,
Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din. continuă pe Antena3

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

Primarul din Braila, despre atacul asupra baschetbalistilor americani: S-a produs in cel mai miselesc mod posibil de catre o persoana care a fost certata cu legea foarte mult timp

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, sustine ca in incidentul in care au fost raniti cei doi baschetbalisti americani de la ACS Cuza Sport Braila a fost implicata o persoana certata cu legea.

Primarul din Braila, despre cazul sportivilor americani injunghiati: Nu caracterizeaza municipiul, dar, din cand in cand, anumite persoane strica renumele orasului

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca o persoana certata cu legea foarte mult timp ar fi implicata in agresarea celor doi baschetbalisti de la ACS Cuza.

Cine este Alina Binder, viitoarea sotie a fostului principe Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai si fost Principe al Romaniei, se va casatori cu Alina-Maria Binder pe 30 septembrie. Alina-Maria Binder a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti.

Cine este propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Ministerul Justitiei a anuntat miercuri desemnarea Mirelei Stancu pentru un post din partea Romaniei in cadrul Tribunalului Uniunii Europene, conform Agerpres. De asemenea, Irina Zlatescu si Mircea Criste au.

Noi probleme pe calea ferata: Peste 100 de oameni au ramas in gara din Valea Larga dupa ce o locomotiva s-a defectat

Locomotiva unui tren CFR s-a defectat in gara Valea Larga din judetul Mures, peste 100 de pasageri ramanand blocati in statie din cauza defectiunii, informeaza Libertatea. Oamenii sunt revoltati si spun .

Colonelul care a dirijat actiunea jandarmilor este audiat din nou. Ce spune despre o posibila punere sub acuzare

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, cel care a coordonat actiunea jandarmilor din data de 10 august, a venit, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul violentelor. Si alti angajati ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )