Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Ioan Denes, viitorul ministru al Apelor si Padurilor

Antena3 Antena3,
Cine este Ioan Denes, viitorul ministru al Apelor si Padurilor

Senatorul Ioan Denes este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apelor si Padurilor, a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea, luni seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al. continuă pe Antena3

Surse: Ioan Denes, votat de conducerea PSD ca ministru al Apelor si Padurilor in locul Doinei Pana. Denes a migrat din PNL in PSD in 2014

Ioan Denes, senator PSD de Bistrita, a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o inlocui pe demisionara Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Denes a fost sustinut de organizatia de Bistrita, condusa de Radu Moldovan, organizatie care o sustinuse si pe Doina Pana. Denes a trecut de la PNL la PSD in 2014, dupa ruperea USL.

Ioan Denes, votat de conducerea PSD ca ministru al Apelor si Padurilor in locul Doinei Pana. Denes a migrat din PNL in PSD in 2014

Ioan Denes, senator PSD de Bistrita, a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o inlocui pe demisionara Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Informatia a fost confirmata la finalul sedintei de Mihai Fifor, ministrul Apararii. Denes a fost sustinut de organizatia de Bistrita, condusa de Radu Moldovan, organizatie care o sustinuse si pe Doina Pana. Denes a trecut de la PNL la PSD in 2014, dupa ruperea USL.

Surse: Ioan Denes, propus in locul Doinei Pana, la Ministerul Apelor

Senatorul Ioan Denes ar fi fost propus in locul Doinei Pana, la conducerea Ministerului Apelor si Padurilor, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, informeaza mai multe surse citate.

Senatorul Ioan Denes, propus de PSD pentru functia de ministru al Apelor

Senatorul Ioan Denes este propus de PSD pentru functia de ministru al Apelor, a anuntat, luni, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al partidului.

Declaratiile controversate despre HOMOSEXUALI facute de Ioan Denes, inlocuitorul Doinei Pana

Senatorul Ioan Denes este propunerea formulata in sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru inlocuirea Doinei Pana la Ministerul Apelor si Padurilor. Detalii AICI) Fost membru PNL, Denes a.

Cine este milionarul misterios in curtea caruia se strang cei mai puternici oameni din Romania

Oamenii sistemului fac Revelionul la hotel Teleferic, in Poiana Brasov, unde patron este Stefan Tint, un milionar foarte discret. Vara merg la celebra plaja Caelia din Mamaia unde patron e Viorel.

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )