Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

B1 B1,
Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint. continuă pe B1

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este Ion Marcel Vela, posibilul ministru de Interne in Guvernul Orban. Studii superioare tinute la secret. Revolutionar, decorat de trei presedinti ai Romaniei, de Patriarhul Daniel si de Papa Francisc

Senatorul Ion Marcel Vela este propunerea PNL pentru functia de ministru de Interne in Guvernul Ludovic Orban. in varsta de 56 de ani, Vela are 56 de ani si este membru PNL din 1990. Vela este cetatean de.

Cine este Marcel Bolos, propunerea de ministru al Fondurilor Europene: Sef al ADR Nord-Vest, fost secretar de stat in doua ministere

Propunerea de ministru al Fondurilor Europene, Marcel Bolos este directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, functie pe care o ocupa din 2017. Anterior a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si in cel al Transporturilor dar si director responsabil de fonduri europene, potrivit Mediafax.

Cine este LUCIAN BODE, ministrul propus la TRANSPORTURI in Guvernul Ludovic Orban

Lucian Bode este ministrul propus pentru Ministerul Infrastructurii Transporturi + Comunicatii), in guvernul Ludovic Orban. Bode, deputat de Salaj din 2016, este presedinte al Comisiei pentru transporturi si.

Cine este deputatul Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii

Ministrul propus pentru Cultura este deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani. La baza, este jurnalist si actor. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputatilor, Gheorghiu a urmat cursurile Universitatii Ecologice Bucuresti Facultatea de Arte- Actorie, iar licenta a sustinut-o la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi Facultatea de Actorie.

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe Raul Andrici, actorul din Timisoara. De la ce a pornit, de fapt, scandalul

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timisoara, in sala de cinema, la proiectia filmului thriller in care juca? De la ce a pornit, de fapt, scandalul? Cine este barbatul care l-a injunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timisoara, in cinema Atac socant in sala de cinema din Shopping City Timisoara, .

Cine este barbatul batut de chef Florin Dumitrescu si ce s-a ales azi de el. Ce a patit dupa ce a primit un cap in gura, in emisiune

Viata barbatului care a fost batut de chef Florin Dumitrescu in 2013, dupa un schimb dur de replici, s-a schimbat complet. A ajuns sa prezinte, la un moment dat, propria emisiune de gatit. El detine un local in Timisoara si are si o academie de cooking. Barbatul batut de chef Florin Dumitrescu e devenit profesor .

Autismul l-a transformat in geniu: cine este cel mai tanar student la Oxford din toate timpurile

De cele mai multe ori, un copil care sufera de autism este o sursa de stres semnificativa pentru parintii sai. Nu a fost insa cazul lui Joshua, ale carui particularitati de geniu combinate cu atusim au fost confirmate de la o varsta foarte frageda. Exista multe forme de autism in lume, unele mai greu de .

Cine este soferul care a lovit un politist si a dat peste pietoni in Capitala. Politistii au mai avut incidente grave cu el

Pe strazile din Capitala circula tot mai multi soferi agresivi, care pun in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic si a pietonilor. Ultima isprava este a unui barbat de 30 de ani, care nu a oprit la semnalele politistilor rutieri, a lovit doi pietoni care traversau regulamentar, a oprit in fata unui mall, pe linia .

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )