Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este iubitul tinerei care s-a aruncat de la etajul sase. Ioana Tirlea l-a iubit extrem de mult, aveau o relatie de cinci ani

Playtech Playtech,
Cine este iubitul tinerei care s-a aruncat de la etajul sase. Ioana Tirlea l-a iubit extrem de mult, aveau o relatie de cinci ani

Cine este iubitul Ioanei Tirlea, tanara de 29 de ani care s-a aruncat dezbracata de la etajul sase al unui bloc din Bucuresti? Cei doi aveau o relatie de cinci ani. Cine este iubitul Ioanei Tirlea, tanara care s-a aruncat goala de la etajul sase Cadavrul unei fete a fost descoperit, vineri seara, 25 octombrie, . continuă pe Playtech

Cine este omul de afaceri care a platit un milion de euro pentru un loc de parcare. Motivul real pentru care a oferit o suma atat de mare

Intr-o piata economica libera, oricine poate face atat de multi bani pe cat isi doreste, este unul dintre principiile afaceristilor care ii urca in clasamentul celor mai avuti locuitori ai planetei. Fiecare traieste la nivel pe care il are, insa putini s-ar astepta ca, fie el si om de afaceri, sa plateasca un milion de .

Cine este tanara care a fost gasita moarta in fata unui bloc din Bucuresti. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat cu ea

Trupul unei tinere a fost gasit in fata unui bloc din Bucuresti. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat cu ea. Nu crede nimeni ca s-a aruncat. Cine este fata? Cine este tanara care a fost gasita moarta in fata unui bloc din Bucuresti? Vecinii sunt de parere ca nu s-a aruncat Cadavrul unei fete .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra Macesanu

Cazul Caracal este departe de a se finaliza. Mai mult decat atat, chiar si dupa atata timp nu s-a descoperit nimic exact despre cazul celor doua fete, iar detalii despre ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra ies acum la iveala. Cu cine s-a intalnit, de fapt, pentru ultima data? Cine este, de fapt, ultima .

Cine este politistul din Olt care a batut fara mila o femeie pe care a invitat-o acasa. Ce s-a descoperit despre el

Cine este politistul din Olt care a desfigurat in bataie o femeie? Aceasta, de pe patul de spital, a povestit cum s-a petrecut totul si l-a si identificat pe omul legii care in loc sa-si faca datoria sa apere orice cetatean, a adus-o acasa la el si a batut-o fara mila. Cine este politistul din .

Atac armat la o baza militara din Rusia. Cel putin 7 persoane au murit. Cine este atacatorul

Alerta in Rusia! Azi a avut loc un atac armat intr-o unitate militara. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu cel putin 7 persoane moarte, conform unor surse citate de agentia de presa Tass. Cine este atacatorul? Atac armat la o baza militara din Rusia! Cine este atacatorul? Vineri, 25 octombrie, a avut loc un atac .

Cine este, de fapt, Victor Costache, propus ca ministru al Sanatatii in Guvernul Orban. Procurorii il cerceteaza pentru ucidere din culpa

Lista finala de ministri din Guvernul Orban a fost stabilita, dupa o intalnire intre premierul desemnat si presedintele Klaus Iohannis. Pentru Ministerul Sanatatii in noul Executiv a fost propus Victor Costache. Cine este? Cine este, de fapt, Victor Costache, propus pentru Sanatate? Victor Costache 45 de ani), chirurg cardiac cu o experienta bogata internationala, este .

Cine este si cum arata fiica lui Ion Tiriac. Ioana, aparitie incredibila. Toti barbatii au ramas cu ochii la ea FOTO

Ion Tiriac a fost casatorit o singura data si are trei copii: Ion Ion, Ioana si Karim, dar si alti 30 nerecunoscuti, dupa cum sustine afaceristul. Cine este si cum arata Ioana, fiica lui Tiriac? Ion Tiriac 80 de ani), fost jucator profesionist de tenis, jucator de hochei pe gheata si om de afaceri care .

S-au castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este romanul norocos

Surpriza de proportii! Duminica, 27 octombrie, s-au castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este romanul norocos? Un roman a castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker Loteria Romana a organizat noi trageri Loto 649, noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, .

PSD Teleorman, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Este despre patriotul care ne-a insuflat puterea

Organizatia PSD Teleorman a trimis un mesaj pe o retea de socializare, cu ocazia zilei de nastere a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Astazi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT in ultimii ani PUTEREA.

Stirile ProTV: Cine este romanul care a facut afaceri cu un dictator african. Legatura cu Elena Udrea

Campania Africa, pamant romanesc ajunge in vestul continentului negru, in Gambia. Acolo este mare fierbere, dupa ce o ancheta guvernamentala a scos la lumina fapte de coruptie petrecute in timpul mandatului fostului presedinte, dictatorul Yaya Jammeh.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )