Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Adevărul Adevărul,
Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. Interviu extraordinar cu victima lui Lazar, disidentul anticomunist Iulius Filip

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un interviu extraordinar cu victima procurorului general Augustin Lazar, disidentul anticomunist Iulius Filip. Augustin Lazar, la acea vreme procuror criminalist.

Augustin Lazar, prima reactie dupa documentul devastator in dosarul disidentului Iulius Filip

Augustin Lazar nu neaga ca ar fi fost implicat in distrugerea disidentului anticomunist Iulius Filip. in fata reporterilor Antena 3, procurorul general a afirmat doar ca ar fi vorba despre manipularile.

Augustin Lazar, despre cazul fostului dizident anticomunist Iulius Filip: Nu pot confirma aspecte referitoare la aceasta persoana, avand in vedere perioada lunga de timp care a trecut si imposibilitatea consultarii unor documente originale

Ministerul Public face precizari in urma aparitiei in spatiul public a unor informatii despre legatura dintre actualul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, si cazul dizidentului anticomunist Iulius.

Cine este marele castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina - VIDEO

Un comediant cu zero experienta politica este marele castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina. Adversarul sau in turul secund ar urma sa fie actualul presedinte Petro Porosenko,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )