Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cine este marele CASTIGATOR al finalei Romanii au talent! A castigat si Premiul pentru Originalitate (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cine este marele CASTIGATOR al finalei Romanii au talent! A castigat si Premiul pentru Originalitate (FOTO, VIDEO)

Emil Rengle este castigatorul Romanii au talent 2018, in editia difuzata pe 1 iunie. De asemenea, Rengle a castigat si Premiul pentru Originalitate, informeaza Libertatea. Emil este cunoscut drept. continuă pe B1

Emil Rengle, de doua ori castigator la Romanii au talent 2018

Emil Rengle a castigat Finala Romanii au talent 2018, ce a avut loc vineri seara, 1 iunie, la Pro tv. El a castigat marele premiu de 120. 000 de euro, precum si Premiul pentru Originalitate. Iata cu ce numar artistic s-a remarcat.

Cine este Emil Rengle,castigatorul Romanii au talent 2018. A studiat la cele mai mari scoli de dans internationale si a fost colaborator al ProTV FOTO

Emil Rengle, in varsta de 27 de ani, originar din Oradea, a fost desemnat castigatorul Romanii au talent vineri seara, fiind primul dansator din istoria emisiunii care castiga marele premiu. De altfel, toti cei trei concurenti de pe podium au fost dansatori.

Premiul de la Romanii au talent, castigat de un coregraf profesionist, colaborator al PRO TV: Poate la anul, in lipsa de bani, vine Angela Gheorghiu... (VIDEO)

Coregraful Emil Rengle, in varsta de 27 de ani, a castigat sezonul opt al show-ului Romanii au talent. El prezentat in finala un numar in care a imbinat dansul energic pe tocuri cu un dans traditional.

Cine este Pedro Sanchez, politicianul care a reusit, pentru prima oara n istoria Spaniei, sa darme un guvern prin motiune de cenzura

Liderul Partidului Socialist Muncitoresc din Spania PSOE), Pedro Sanchez, a devenit vineri seful guvernului spaniol dupa ce a obtinut majoritatea absoluta in Camera Deputatilor. Potrivit El Pais, Sachez este primul castigator al unei motiuni de cenzura din istoria Spaniei.

O fetita de treiani a ingrozit internautii, dupa ce a spus cine este prietena ei. Ea nu poate veni sa ma vada decat noaptea

Ruby, o fetita de trei ani a ingrozit internautii dupa ce si-a descris prietena imaginara. Acestia sunt convinsi ca ceea ce vede copilul de fapt nu este altceva decat o fantoma. Descrierea a devenit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )