Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Marilena de la Survivor Romania. A lesinat la prima editie de la Kanal D

Playtech Playtech,
Cine este Marilena de la Survivor Romania. A lesinat la prima editie de la Kanal D

S-a aflat cine este Marilena de la Survivor Romania. Concurenta a lesinat la prima editie de la Kanal D. Marilena Cuciurean face parte din echipa Razboinicilor. O concurenta de la Survivor a lesinat in emisiunea de debut a showului TV. Ce s-a intamplat cu Marilena Cuciurean S-a aflat cine este Marilena Cuciurean de la Survivor . continuă pe Playtech

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Femeia a fost eroina Razboinicilor la prima editie

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Frumoasa blonda a fost eroina Razboinicilor la prima editie a showului de la Kanal D. Roxana Ghita, eroina Razboinicilor in prima emisiune Survivor Romania. Cate probe a castigat Cine este, de fapt, Roxana Ghita, concurenta de la Survivor Romania. Bolnda este eroina Razboinicilor din prima .

Cine este Szidonia Szasz de la Survivor Romania. Fosta dansatoare a atras toate privirile

Szidonia Szasz este parte a echipei Razboinicilor in sezonul doi Survivor Romania. Fosta dansatoare spune ca este o persoana puternica, lucru pe care doreste sa-l dovedeasca in lupta din Dominicana. Szidonia Szasz a atras toate privile in prima editie Survivor Romania. Cine este razboinica Szidonia Szasz are 26 de ani si este de profesie tehnician .

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

Survivor Romania 2021 Live Stream Online. Accidentare grava in echipa Faimosilor. S-a incheiat competitia pentru recompensa

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania a inceput sambata. Competitia va continua duminica, 10 ianuarie. Spiritele s-au incins intre Faimosi si Razboinici inca de la prima proba, iar pentru editia de astazi a concursului de la Kanal D se anunta noi aventuri si replici acide intre concurentii celor doua tabere, atat pe parcursul traseului, cat .

Cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote

S-a aflat cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote. Care este motivul, cititi in articolul de mai jos. Cine este Amna, concurenta de la Survivor. Prin ce cosmar a trecut in urma cu sapte ani S-a aflat cine este Amna de la Survivor Romania 2021.

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor, de fapt. Ce face concurenta din echipa Faimosilor

Sezonul al doilea Survivor Romania e pe cale sa inceapa, iar pe lista celebritatilor care au sansa sa demonstreze ca pot supravietui celor mai grele conditii se aflaa si o blondina care va lua ochii tuturor barbatilor. Iata cine este Simona Hapciuc, concurenta din echipa Faimosilor! Simona Hapiuc, in sezonul 2 Survivor Sezonul al doilea .

Cine este Roxana Nemes, vedeta de la Survivor cu imagini interzise. Scandalul monstru in care a fost implicata

Roxana Nemes este parte a echipei Faimosilor de la Survivor Romania. Desi nu de mult si-a terminat socotelile cu Bravo, ai stilBAS), vedeta a decis sa-si testeze limitele in alt cadru, asa ca a acceptat o noua provocare din partea Kanal D. Artista a fost subiectul unor discutii fara sfarsit in cadrul show-ului de moda, .

Jador, primul scandal la Survivor Romania. Pe cine a criticat neasteptat la Kanal D, toti au sarit imediat

Competitia dintre Faimosi si Razboinici de la Survivor Romania a adus si primul scandal in echipa condusa de Catalin Morosanu si Jador. Cantaretul de manele s-a enervat dupa a doua proba consecutiva pierduta, de aceasta data pentru recompensa, si a dat vina pe femeile din echipa sa. Jador a facut scandal dupa infrangerea Faimosilor Daca .

Cine este, de fapt, Majda Aboulumosha. Concurenta Survivor are o poveste incredibila de viata

S-a aflat cine este, de fapt, Majda Aboulumosha. Concurenta Survivor are o poveste incredibila de viata, care poate fi citita in articolul de mai jos. O cuncurenta Survivor a trait o drama in copilarie. Cie este, de fapt, Majda Aboulumosha Cine este, de fapt, Majda Aboulumosha. Concurenta care va participa la emisiunea Survivor 2021 are .

Alexandra Stan, moment penibil la Survivor Romania: Saracilor. Si colegii faimosi au fost jenati

Sambata, 9 ianuarie, a avut loc prima emisiune a noului sezon din Survivor Romania, iar Alexandra Stan s-a facut de ras in finalul competitiei pentru premii dupa o remarca la adresa adversarilor. Cum au reactionat cei prezenti, imediat dupa. Alexandra Stan, moment jenant la Survivor. Ce le-a spus la Kanal D Spectacolul oferit de Faimosi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )