Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este medicul militar care a preluat conducerea Spitalului Judetean Suceava dupa demisia echipei numite de minister

Adevărul Adevărul,
Cine este medicul militar care a preluat conducerea Spitalului Judetean Suceava dupa demisia echipei numite de minister

Criza se prelungeste la Spitalul Judetean de Urgente Sf. Ioan cel Nou Suceava. Miercuri seara, managerul interimar Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan si-au auntat demisiile la doar o saptamana de la numire. Demisiile au fost transmise Consiliului Judetean Suceava, in subordinea caruia se afla spitalul. continuă pe Adevărul

Decizie de ultima ora! Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Medicii implora ajutor

Veste soc pentru sistemul medical! in cursul serii de ieri, 1 aprilie, noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Pana in acest moment, 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Cine sunt doctorii care .

Dragoste in timpul pandemiei. Cine este noua iubita a lui Ben Affleck?

Ben Affleck se pare ca iubeste din nou! Celebrul actor formeaza un cuplu cu frumoasa Ana de Armas, alaturi de care a petrecut recent o vacanta romantica in Cuba! .

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cei doi s-au izolat impreuna

Recent, Victor Slav a fost surprins la cumparaturi alaturi de noua sa iubita, la un hypermarket din Bucuresti. Este, de altfel, pentru prima data cand fostul sot al Biancai Dragusanu se afiseaza public alaturi de alta femeie, dupa divortul de aceasta. Cine este noua iubita a lui Victor Slav in plina epidemie de coronavirus, Victor .

Cine este barbatul din viata Manuelei Harabor. Actrita din Vlad a recunoscut totul public

Dupa trei casnicii esuate, Manuela Harabor, actrita din serialul Vlad, iubeste din nou. Aceasta a vorbit deschis despre moltivul pentru care s-a casatorit atat de devreme cu un barbat pe care il stia de foarte multi ani, despre disputele cu mama ei si despre actualul barbat care a facut-o sa-si deschida inima in fata dragostei.

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tanara

De cand a inceput Survivor Roomania, fanii au putut sa-l revada in actiune pe Iancu Sterp, fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei. Multi si-aduc aminte de cum a inceput relatia lui cu Denisa, si ea concurenta in cadrul aceleiasi emisiuni, dar vazand-o cu o anumita uniforma, s-au intrebat cu ce se ocupa. Cine este Denisa, .

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Ministrul Sanatatii merge in Suceava, dupa demisiile din conducerea Spitalului de Urgenta

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat Ionel Oprea, medic militar, merg joi la Suceav.

CORONAVIRUS |Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat la o saptamana dupa numirea in functie. Ministrul Sanatatii merge la Suceava (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical, Doina Ganea Motan, au demisionat miercuri seara de la conducerea unitatii medicale. Plecarea lor vine la o saptamana dupa ce au fost.

Cine este barbatul suspect de COVID-19 care a fugit dintr-un spital din Cluj. L-ati vazut? - FOTO

Politistii clujeni fac un apel la cetateni pentru a depista un barbat in varsta de 37 de ani, din judetul Buzau, care a plecat din spitalul in care se afla internat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )