Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine este Mihaela Triculescu, noul sef ANAF

Antena3 Antena3,
Cine este Mihaela Triculescu, noul sef ANAF

Mihaela Triculescu, noul sef numit la ANAF, a lucrat la Directia Control Activitati cu risc fiscal si interventie rapida a DGAF din cadrul ANAF si este specialist in insolvente. Am solicitat doamnei. continuă pe Antena3

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF

Premierul Viorica Dancila a semnat, joi, decizia de numire a lichidatorului judiciar Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), cu rang de secretar de stat.

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF

Premierul Viorica Dancila a semnat astazi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de.

Cine este noul sef ANAF numit de Dancila dupa demiterea lui Misa

Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), cu rang de secretar de stat.

Noul sef ANAF a explicat de ce a picat examenul oral la Antifrauda

Mihaela Triculescu, economistul numit joi in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a explicat de ce a picat in 2015 proba orala pentru ocuparea unui post de inspector la Antifrauda.

Mihaela Triculescu, noul director al ANAF: Premierul Viorica Dancila l-a demis pe Ionut Misa, la propunerea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici

Guvernul Romaniei a anuntat oficial demiterea lui Ionut Misa din fruntea ANAF la mai putin de o ora dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca a formulat cererea de demiterea a.

Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia ANAF! Decizia a fost semnata de Viorica Dancila!

Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire, care intra in vigoare la publicarea in.

Sunt un cuplu! Cine este tanara sexy cu care Alex Bodi s-a afisat la cumpana dintre ani!

Sunt un cuplu! Cine este tanara sexy cu care Alex Bodi s-a afisat la cumpana dintre ani! Fanii au luat foc si au sarit in apararea Biancai; Ea te-a iubit! Citeste mai mult.

Mihaela Triculescu este noua sefa a ANAF

Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), cu rang de secretar de stat.

Ionut Misa, DEMIS din fruntea ANAF la cererea lui Eugen Teodorovici: Fiscul trebuie reformat radical (VIDEO)

UPDATE:Ionut Misa a fost schimbat oficial din fruntea ANAF. in locul acestuia a fost numita Mihaela Triculescu. Ministerul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca a inaintat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3667 seconds )