Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine este Mihai Craiu, doctorul care a infruntat-o pe Olivia Steer pe tema vaccinurilor

Antena3 Antena3,
Cine este Mihai Craiu, doctorul care a infruntat-o pe Olivia Steer pe tema vaccinurilor

Doctorul Mihai Craiu este un nume cunoscut in pediatria romaneasca. Si toata lumea are cuvinte frumoase despre el. in urma cu cateva zile, medicul Mihai Craiu a infruntat-o in direct pe Olivia Steer pe tema. continuă pe Antena3

Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer pentru argumentele antivaccinare aduse in dezbaterea cu medicul Mihai Craiu

Actrita Dana Rogoz s-a declarat intristata de faptul ca un medic a ajuns in situatia de a se justifica in fata unora cu pareri, dar fara studii, facand referire la dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu si activista antivaccinare Olivia Steer, pe care actrita a si ironizat-o.

Cum au comentat Vasi Radulescu si Vlad Mixich confruntarea dintre Olivia Steer si medicul Mihai Craiu:Doamna agresiva, domnul calm. Imaginea Romaniei de azi

Medicul Vasi Radulescu si Vlad Mixich, expert in politici publice in domeniul Sanatatii, au comentat dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu si activista antivaccinare Olivia Steer, ambii criticand-o pe fosta realizatoare TV si laudand profesionalismul specialistului.

Olivia Steer si-a inchis pagina de Facebook, dupa confruntarea cu medicul Mihai Craiu

Olivia Steer si-a inchis pagina de Facebook, dupa confruntarea de joi cu medicul pediatru Mihai Craiu pe tema vaccinurilor. Contestatara declarata a vaccinurilor, fosta prezentatoare tv a afirmat ca parint.

Scandalul manelelor la Premiile Gopo. Cine este oripilat, cine le accepta!

La Premiile Gopo, gala considerata drept Oscarurile autohtone, o trupa live a interpretat pe scena Teatrului National manele. Avand in vedere cadrul select, multi s-au aratat foarte deranjati de moment. Altii l-au inteles si l-au acceptat. Iata cine.

Olivia Steer, fata in fata cu un reputat medic pediatru: Am nedumeriri cand in prospect scrie autism sau moarte (VIDEO)

Olivia Steer a contestat inca o data beneficiile vaccinarii copiilor. intr-o confruntare cu medicul pediatru Mihai Craiu, fosta prezentatoare tv a afirmat ca parintii au rezerve cand citesc pe prospecte despre.

Cine este Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, a anuntat, inainte de debutul la turneul de la Miami, ca Daniel Dobre este noul ei antrenor, scrie Gsp. Brica, asa cum este poreclit Daniel Dobre in lumea tenisului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )