Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este mini-Merkel, posibila SUCCESOARE a actualului cancelar german (FOTO)

B1 B1,
Cine este mini-Merkel, posibila SUCCESOARE a actualului cancelar german (FOTO)

Annegret Kramp-Karrenbauer, actualul secretar general al Uniunii Crestin-Democrate CDU), este numita mini-Merkel sau printesa coroanei germane. Motivele pseudonimelor atribuite lui. continuă pe B1

Politic show:Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule;Primii aliati ai lui Kovesi in razboiul cu Toader: Ministrul Justitiei a ales sa fi

Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule. Saptamana trecuta, cu o prestatie demna de Oscar, Tudorel ne-a pacalit pe toti. Ne-a facut sa credem ca poate fi chiar un Ministru al Justitiei, un om rational. Predoiu: 'Felicitari, domnule Toader, se putea si altfel, dar nu stii cum. Lumea intereselor geopolitice si economice se misca in jurul nostru cu o viteza ametitoare, iar noi continuam sa ne aprindem 'paie in cap.

Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in reclama celor de la Coca Cola

Un tanar actor a devenit cunoscut dupa ce a aparut alaturi de Inna in cea mai recenta reclama la Coca-Cola. Care este parcursul profesional al lui Alex Mirea, caci acesta este numele sau, si cine l-a.

Lovitura de imagine in PNL! Cine este noul consilier personal al lui Orban: Are muschi si ii plac pantofii in culori vii (FOTO)

Lovitura de imagine in PNL. Noul consilier personal pe sport al liderului liberalilor este presedintele Federatiei de Culturism si Fitness, Gabriel Toncean, si, pana acum, s-a remarcat prin pasiunea pe care o.

Vasile Miriuta, dat afara de la FC Dinamo. Cine este noul antrenor al clubului din Stefan cel Mare

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Vasile Miriuta au decis, pe cale amiabila, incheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor al echipei din Soseaua Stefan cel Mare este Florin Bratu, anunta.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )