Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este Miss America 2018. Cea mai importanta proba: actiunile politice ale lui Donald Trump. Ce raspunsuri au dat concurentele FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Miss America 2018. Cea mai importanta proba: actiunile politice ale lui Donald Trump. Ce raspunsuri au dat concurentele FOTO VIDEO

Pentru prima data in istoria concursului pentru titlul de Miss America, o concurenta din statul Dakota de Nord a castigat ravnita coroana. Pe langa etapele care au scos in evidenta frumusetea participantelor, proba decisiva a fost cea in care fiecarei concurente i s-a adresat o intrebare, iar majoritatea au fost despre actiunile politice ale presedintelui american Donald Trump. continuă pe Adevărul

Miss America 2018 il critica pe Trump dupa retragerea SUA din Acordul Climatic de la Paris

Noua Miss America, Cara Mund, l-a criticat in timpul concursului de frumusete pe presedintele SUA Donald Trump pentru retragerea Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, potrivit The Telegraph. Cara Mund, in varsta de 23 de ani, a participat ca Miss Dakota de Nord in concursul de frumusete de duminica din Atlantic City pe care l-a si castigat, devenind Miss America 2018.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Klaus Iohannis. Cea mai importanta este bunastarea lui

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a presedintelui Klaus Iohannis Klaus Iohannis e nascut in data de 13, iar numarul sau este 4,.

Cine este Mihai Fifor, ministrul propus al Apararii

Mihai Fifor este nominalizarea PSD pentru ministerul Apararii. Mihai Fifor este cel care s-a ocupat, in calitate de ministru al Economiei, de contractele de.

Simona Halep este nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de tenis a lunii august

Romanca Simona Halep este una dintre cele sase nominalizari in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura de tenis a lunii august 2017 in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

FOTOGALERIE Cum arata gradinile, fatadele si balcoanele premiate de Primaria Capitalei la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei a postat pe site imaginile cu gradinile, balcoanele si fatadele premiate la concursurile Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. La categoria Cea mai frumoasa fatada, Premiul I a fost castigat de o cladire cu fatada crapata, acoperita cu iedera, iar la categocia Cel mai frumos balcon, o amenajare cu iedera de plastic.

Primaria a desemnat cea mai frumoasa fatada si cel mai frumos balcon, fara sa arate publicului care sunt imaginile castigatoare

Primaria a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului Cea mai frumoasa fatada, respectiv Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de lucrari finaliste, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

Bucuresti: Primaria a desemnat cea mai frumoasa fatada si cel mai frumos balcon, fara sa arate publicului care sunt imaginile castigatoare

Primaria Capitalei a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului Cea mai frumoasa fatada, respectiv Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de lucrari finaliste, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

TROFEUL CETATEA FAGARASULUI - INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 Cea mai frumoasa cursa din acest an! (P)

Pentru a doua oara in acest an, GT Auto Club Sportiv, Automobil Clubul Roman si gazda evenimentului, Primaria Municipiului Fagaras au reusit sa organizeze cea mai frumoasa cursa din acest an, etapa a cincea, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august. in circuitul profesionist feminin. Concurente in acest top ii sunt inca alte cinci jucatoare de tenis, po.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )