Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este noul PRESEDINTE al CS Dinamo: Are deja o RENTA VIAGERA de 13.054 lei pe luna!

B1 B1,
Cine este noul PRESEDINTE al CS Dinamo: Are deja o RENTA VIAGERA de 13.054 lei pe luna!

Este multipla campioana olimpica aur la Atlanta 1996, Sydney 2000 si Atena 2004) si mondiala la canotaj, are studii juridice, iar in ultimii 13 ani a ocupat functii de executie si de conducere in st. continuă pe B1

Cine este noul PRESEDINTE al CS Dinamo

Este multipla campioana olimpica aur la Atlanta 1996, Sydney 2000 si Atena 2004) si mondiala la canotaj, are studii juridice, iar in ultimii 13 ani a ocupat functii de executie si de conducere in st.

Cine este si ce AVERE are Gheorghe Simon, noul ministru al Economiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca ministrul Economiei Mihai Fifor este propunerea pentru ministerul Apararii, locul sau la Economie urmand a fi luat de Gheorghe Simon. Potrivit.

FOTO Cine este si ce competente are fiica lui Petre Daea, pe care ministrul a angajat-o in institutia pe care o conduce

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut, joi, ca si-a angajat fiica intr-o institutie subordonata Ministerului, intrucat ea este un copil care incearca sa-si faca un rost in viata iar el, ca tata, e firesc, e natural sa o ajute.

VIDEO Liviu Dragnea despre Claudiu Manda, noul presedinte al Comisiei SRI: Este un om cu care putem lucra. Avem asteptari de la SRI

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca Claudiu Manda, noul presedinte al Comisiei SRI, este un om tanar cu care putem lucra.

Parlamentul decide, miercuri, noul presedinte al Comisiei de control SRI. Alesii vor discuta si despre infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ANRE

Camerele Parlamentului se reunesc, miercuri, pentru a desemna noul presedinte al Comisiei de control al Serviciului Roman de Informatii SRI) si pentru a aproba infiintarea unei comisii de ancheta a activitatii Agentiei Nationale de Reglementare in Energie, comisie solicitata de catre Guvern.

Cine este Mihai Fifor, ministrul propus al Apararii

Mihai Fifor este nominalizarea PSD pentru ministerul Apararii. Mihai Fifor este cel care s-a ocupat, in calitate de ministru al Economiei, de contractele de.

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai nou scandal mediatic

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai noi scandal mediatoc. Sociologul a devenit cunoscut in calitate de purtator de cuvant al Guvernului Ponta si membru in partidul lui Sebastian.

Michele Abbate este noul director general al societatilor de furnizare energie detinute de Enel in Romania

Michele Abbate este noul director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, cele doua companii de furnizare detinute de grupul Enel in Romania, potrivit unui comunicat de presa. Michele Abbate activeaza de peste 25 ani in cadrul grupului Enel, avand experienta in zona de vanzari si customer care. Michele Luigi Grassi, cel care a detinut anterior pozitia de Director General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, a decis sa urmeze alte oportunitati profesionale in afara grupului Enel.

Cosmin Contra este noul antrenor al Nationalei Romaniei

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra 41 de ani), a acceptat, miercuri, oferta Federatia Romane de Fotbal de a-l inlocui pe Christoph Daum la conducerea echipei nationale a Romaniei.

Cine este Gheorghe Simon, noul ministru al economiei: Activitatea sa politica nu indica nicio preocupare reala pentru zona economica si nu il recomanda pentru postul de ministru al economiei

Deputatul PSD Gheorghe Simon 57 ani) va fi cel de-al patrulea ministru PSD al economiei din acest an, dupa Mihai Fifor, Mihai Tudose si Alexandru Petrescu. Chiar daca este implicat in viata politica de mult timp, fiind vicepresedintele PSD Maramures din 2010 si la al doilea mandat de deputat, Gheorghe Simon este mai putin cunoscut la nivel national. A fost timp de 20 de ani consilier local si judetean. Ca deputat nu s-a remarcat in vreun fel prin luari de cuvant sau prin initiative legislative legate de zona economica. Reamintim ca Simon va prelua portofoliul de la Economie in locul lui Fifor care a fost propus de coalitia PSD- ALDE pentru functia de ministru al apararii Potrivit unui articol al Gazetei de Maramures din 2006, Gheorghe Simon a fost cercetat pentru furt, alaturi de doi frati din clanul Horjenilor, cand era consilier judetean in Maramures,. Simon a fost acuzat ca a furat un TAF, utilaj de transportat lemne. Atunci, Simon s-a aparat spunand nu-mi sta in caracter sa fur TAF-uri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )