Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

România Liberă România Liberă,
Cine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

Premierul Viorica Dancila a numit un nou secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. continuă pe România Liberă

Un secretar de stat de la Fonduri UE, care lucra in administratie de pe vremea lui Ceausescu, a fost eliberat din functie vineri

Premierul Viorica Dancila l-a schimbat luni din functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene pe Dan Paxino, un diplomat care a lucrat in comertul exterior de pe vremea comunismului. Dan Paxino fusese numit in august 2017 secretar de stat la Fonduri Europene, de catre premierul de atunci, Mihai Tudose. Anterior, Paxino a obtinut gradul diplomatic de ministru-consilier in Ministerul de Externe si apoi pe cel de ministru plenipotentiar. Premierul Viorica Dancila l-a schimbat luni din functia de secretar de stat de la Ministerul Fondurilor Europene pe Dan Paxino, un diplomat care a lucrat in comertul exterior de pe vremea comunismului.

Cine este Adrian Zuckerman, viitorul ambasador al Americii, care are origini romanesti

Adrian Zuckerman ar putea fi viitorul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Are origini romanesti, vorbeste fluent limba romana, dar nu este un diplomat de cariera, asa cum este actualul ambasador al SUA, Hans Klemm. Cine este Adrian Zuckerman, americanul cu origini romanesti Acest Adrian Zuckerman ar fi favoritul lui Donald Trump, pe .

DigiSport: Genial! Si-a tatuat propriul chip pe mana. Cine este fotbalistul roman care a oferit imaginea zilei

Sergiu Hanca 27 de ani) pare sa fi renascut odata cu transferul la Cracovia. Romanul a jucat aproape meci de meci pentru polonezi, care au reusit sa se claseze pe locul 4 la finalul sezonului. Hanca a impresionat si prin noul tatuaj.

Business report: Cati bani face in Romania divizia de gaming a proprietarului PornHub; Discutii pentru vanzarea Castelului Peles. Cine este primul interesat; Trotinetele electrice sunt in pericol! Taximetristii cer acum si interzicerea acestora, ca sa nu

Firmele care vor realiza puncte de incarcare pentru masinile electrice vor primi ajutoare de la stat. Guvernul a adoptat un memorandum pentru finantarea retelei de statii de. De ce cumpara romanii din ce in ce mai mult. Supermarketurile si mall-urile, vanzari spectaculoase. Cumparam mult, din ce in ce mai mult, ne arata si cifrele unui.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )