Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este si cu ce se ocupa Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora. Este cu 56 de ani mai tanara decat filosoful

B1 B1,
Cine este si cu ce se ocupa Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora. Este cu 56 de ani mai tanara decat filosoful

Mihai Sora este casatorit cu Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tanara. Filozoful are 103 ani, iar femeia care ii este alaturi estepoeta si are 47 de ani. S-au casatorit in urma cu. continuă pe B1

Cine este castigatorul surpriza de la Masked Singer. Nimeni n-a stiut cine au fost Corbul si Capcaunul

Asteptarea s-a incheiat, iar cele 4 patru vedete care au ajuns in finala Masked Singer Romania si-au dat mastile js vineri seara, pe data de 30 octombrie. Iata, asadar, cine a castigat cel mai secretos show din Romania. Cine este castigatorul surpriza de la Masked Singer Ei au cantat si au dansat, oferind si detalii .

Cine este, de fapt, iubita misterioasa a lui Catalin Botezatu. Acum s-a aflat adevarul

Daca in urma cu doar cativa ani aparea pe primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza relatiei pe care o avea cu Bianca Dragusanu, acum lucrurile stau cu totul altfel. Catalin Botezatu isi tine viata personala departe de ochii presei. Si ii iese de minune, dat fiind ca pana de curand nu s-a stiut .

Cine este fratele Patriarhului Daniel. Ce situatie jenanta s-a intamplat intre cei doi

Desi invaluiti in credinta, invatata de la parinti, ba unul dintre ei chiar pietate pentru popor, iertarea pare sa fie cel mai alunecos sentiment dintre cei doi frati, Gheorghe Ciobotea si Patriarhul Daniel. Iertaredar numai in ceruri. Despre scandalul dintre Patriarhul Daniel si fratele sau Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, si fratele sau, Gheorghe .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )