Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este pilotul avionului prabusit, sambata, la Fetesti. Avea 36 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Cine este pilotul avionului prabusit, sambata, la Fetesti. Avea 36 de ani (VIDEO)

Ministerul Aparariia anuntat ca pilotul avionului MIG 21 Lancer prabusit sambata se numea Florin Rotaru si avea 36 de ani. Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR. continuă pe B1

El este pilotul care si-a pierdut viata in urma accidentului aviatic de la Fetesti. Avea doar 36 de ani

Florin Rotaru este pilotul care a murit carbonizat in MIG-ul 21 Lancer prabusit la Borcea, in fata a peste 3000 de oameni, la un miting aerian. Barbatul avea doar 36 de ani. Florin Rotaru indeplinea functia.

De cine este indragostita acum Heidi Klum?

Heidi Klum este in culmea fericirii si radiaza alaturi de noul ei iubit, Tom Kaulitz. Cei doi se intalnesc din martie, dar si-au facut relatia publica dupa doua luni, in mai.

Cine este pilotul care a murit dupa prabusirea MiG-ului 21 LanceR la Borcea. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie durerea

Un avion MiG-21 LanceR s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de sambata, 7 iulie, in timpul unui spectacol aviatic care se desfasura la Baza Aeriana Borcea, judetul Calarasi.

Este pilotul de la Borcea un EROU? Ipoteza CUTREMURATOARE a REFUZULUI de a se catapulta

Pilotul Florin Rotaru, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata sambata, dupa ce s-a prabusit cu un MiG 21 LanceR, in timpul unui show aviatic. Potrivit lui Sorin Stoicescu, specialist in aviatie,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )