Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este prima persoana care a vorbit impotriva Romaniei la Bruxelles. Surpriza de proportii

Antena3 Antena3,
Cine este prima persoana care a vorbit impotriva Romaniei la Bruxelles. Surpriza de proportii

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar despre si referendumul pentru familia traditionala. Acestea sunt si doua dintre. continuă pe Antena3

Polonia devine prima tara care obtine statutul de piata dezvoltata in ultimul deceniu

Polonia a devenit oficial o piata dezvoltata, potrivit criteriilor agentiei FTSE Russell, promovarea propriu-zisa avand loc luni, 24 septembrie 2018, dupa ce decizia a fost anuntata in urma cu un an. Polonia este prima tara promovata in categoria.

Cine este tanarul care a murit in accidentul de motocicleta din Bistrita-Nasaud. Avea 20 de ani si abia se insurase

Rafael este tanarul de 20 de ani care, noaptea trecuta, a murit la numai un kilometru de casa, intr-un cumplit accident de motocicleta, in Bistrita-Nasaud. Medicii care au intervenit la locul accidentului s-au.

CRIMA BRUTALA in Thailanda: Un om de afaceri britanic si sotia sa au fost UCISI. INCREDIBIL cine este principalul suspect

Cadavrele unei familii din Thailanda au fost descoperite de autoritati ingropate la doi metri adancime, in curtea casei lor, din orasul Phrae. De asemenea, anchetatorii au interogat trei asasini platiti care.

Liviu Dragnea spune ca este nemultumit de unii dintre ministri: Despre cine este vorba

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca este nemultumit de unii dintre ministri, insa a refuzat sa precizeze despre cine este vorba. intrebat daca este nemultumit cu privire la activitatea.

Cine este marinarul roman rapit de piratii nigerieni

Unul dintre cei 12 marinari rapiti sambata dimineata de la bordul vrachierului elvetian Glarus, in largul coastelor nigeriene, este seful mecanic al navei, un barbat din Constanta, in varsta de 60 de ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )