Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este prima vedeta care se retrage de la turneul de la Toronto, acolo unde Simona Halep trebuie sa-si apere titlul

Adevărul Adevărul,
Cine este prima vedeta care se retrage de la turneul de la Toronto, acolo unde Simona Halep trebuie sa-si apere titlul

Rogers Cup, turneul anual care se desfasoara in Canada, programat anul acesta la Toronto, va incepe luni, 5 august. continuă pe Adevărul

Cine este Marian, tanarul cu care trebuia sa se intalneasca Alexandra in Caracal: Nu am putut sa merg nici sa aprind o lumanare!

Alexandra Macesanu urma sa se intalneasca in ziua disparitiei sale cu Marian, un tanar de 18 ani. Baiatul a asteptat-o ore bune in Caracal, dar ea nu a mai sosit. Socat de ce i s-a intamplat fetei, tanarul nu a gasit puterea sa mearga sa-i aprinda o lumanare, in fata portii lui Gheorghe Dinca, barbatul .

Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Gigi Becali a dezvaluit care este antrenorul favorit pentru preluarea FCSB. Marturia a venit ca urmare a demisiei lui Andone. Ce a sustinut Becali si cine va pune mana FCSB? Becali a anuntat favoritul pentru postul de antrenor al FCSB Demisia lui Andone de la FCSB a schimbat putin apele. Gigi Becali a trebuit sa .

Cine este, de fapt, proprietarul barului din Las Fierbinti, serialul de la PRO TV. Cum l-a primit pe Bobonete in carciuma lui

De la aparitia serialului Las Fierbinti, micul orasel din Ialomnita nu a mai fost un loc atat de simplu. Cine este cu adevarat proprietarul barului lui Bobita? Cine este proprietarul barului din Las Fierbinti? Cel care detine, de fapt, barul lui Bobita din serialul Las Fierbinti se numeste Cristian Sauciuc si are 52 de ani.

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

Alexandra va muri de foame si de sete!. Cine este femeia care a pus pe jar Politia cu mesajul ca Alexandra Macesanu traieste

Femeia care a pus pe jar Politia, miercuri la pranz, cu mesajul ca Alexandra Macesanu ar fi in viata este Florina Alexandra Ciobanu si traieste, potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, in.

Cine este fiica lui Gheorghe Dinca? Legaturi puternice cu un cunoscut afacerist italian

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )