Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

B1 B1,
Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului. continuă pe B1

Un student romn a cstigat Premiul Nobel Junior pentru Informatica

Cristian Bodnar, absolvent al Universitatii din Manchester, a castigat Premiul Nobel Junior pentru Informatica si a primit o medalie de la Michael D. Higgins, presedintele Irlandei, pentru performantele sale in domeniu, relateaza site-ul Positive News Romania, citat de Mediafax.

Senzational: NOBEL pentru Romania! Cine este tanarul care ne bucura tara chiar in an centenar (FOTO)

Cristian Bodnar din Bistrita a fost distins marti seara, la Dublin, cu cea mai importanta distinctie care poate fi cucerita de studenti, fiind declarat Global Winner in Computer Science laUndergraduate Awar.

Cine este generalul care va avea onoarea sa conduca parada militara de Centenarul Marii Unirii: Bunicul si tatal sau au luptat in cele doua Razboaie Mondiale

General-locotenentul Adrian Tonea a primit onoarea de a conduce parada de 1 decembrie din acest an cand se sarbatoreste si Centenarul Marii Uniri. Acesta provine dintr-o familie care a fost dedicata cu totul.

Cine este militarul care a murit electrocutat in gara de la Alba-Iulia

Militarul mort la Alba-Iulia facea parte din Batalionului 3 Aparare Antiaeriana POTAISSA din Turda, au anuntat, vineri, reprezentantii MApN. Un militar din cadrul Batalionului 3 Aparare.

Premiul Nobel Junior pentru Informatica, castigat de un STUDENT ROMAN! Performanta EXTRAORDINARA pentru tanarul CRISTIAN DODNAR

Performanta extraordinara pentru un student roman. Cristian Bodnar a castigat Premiul Nobel Junior pentru Informatica. Tanarul, absolvent al Universitatii din Manchester, are 21 de ani si s-a nascut la.

Cine este autorul dublei crime din Buftea

Barbatul care si-a omorat iubitasi soacra, duminica, eraun irakian de 50 de ani, cu cetatenie norvegiana. Acesta a fost impuscat mortal de un politist pe care l-a atacat cu cutitul si l-a.

Pesta porcina a ajuns si in judetul Olt! Cine este vinovat pentru raspandirea virusului

In localitatea Rusanesti, judetul Olt, a aparut primul focar de pesta porcina. Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Olt a demarat o ancheta epidemiologica pentru a descope.

Cine este Mircea Draghici, propunerea PSD pentru functia de ministru al Transporturilor

Mircea Draghici, propus pentru functia de ministru al Transporturilor, miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, a urmat cursurile Institutului Politehnic de la Bucuresti si ale Universitatii Nationale de Aparare Carol I.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )