Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este romanul care pune umarul la realizarea unui revolutionar Lamborghini electric

Adevărul Adevărul,
Cine este romanul care pune umarul la realizarea unui revolutionar Lamborghini electric

Automobili Lamborghini Spa a prezentat cu catea zile in urma, la conferinta EmTech de la Cambridge, Massachusetts, conceptul Terzo Millennio. Masina este produsul primelor 12 luni de colaborare intre producatorul de auto si Institutul MIT si, promite Lamborghini, va fi un model electric revolutionar. Partea mai frumoasa acum vine: la realizarea acestui model lucreaza doua echipe, una dintre ele fiind condusa de un roman. continuă pe Adevărul

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Mesajul premierului Tudose, potrivit caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget - profund fals si daunator societatii

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei afirma ca mesajul public lansat de premierul Mihai Tudose conform caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget pentru scoli, infrastructura sau servicii medicale este unul profund fals si daunator societatii romanesti.

Simona Halep iubeste din nou! Iata cine este noul ei partener!

Simona Halep iubeste din nou. Celebra tenismena a fost surpriza in vacanta din Italia alaturi de Radu Barbu, un fost jucator de tenis. Iata povestea acestuia.

El este cainele care a ajutat la gasirea unui kilogram de droguri. Traficantii au fost retinuti (FOTO)

Un caine foarte priceput, care lucreaza alaturi de politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna, a ajutat la rezolvarea unui caz de trafic de droguri. in urma unor.

Umbra lui Trump, audiat despre vizita la Moscova. Keith Schiller este omul care stie toate secretele presedintelui SUA

Nu exista alt om care sa cunoasca mai bine toate preferintele, de orice natura, a presedintelui american, decat Keith Schiller. Si acesta l-a insotit in controversata vizita la Moscova, cand se spune ca a petrecut cu prostituate o noapte nebuna, facuta cadou de oligarhii rusi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )