Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este romanul care si-a incendiat masina in Irlanda. Barbatul este cunoscut ca-i place sa socheze Live pe Facebook

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care si-a incendiat masina in Irlanda. Barbatul este cunoscut ca-i place sa socheze Live pe Facebook

Un roman stabilit in Irlanda a facut un nou viral pe Facebook dand foc masinii sale vechi pe o plaja din Irlanda - si starnind reactii de revolta. Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strans zeci. continuă pe Antena3

Gata cu misterul: S-a aflat si cine este creierul din spatele discursului istoric sustinut de Tusk la Ateneu (VIDEO)

Acum ca s-a aflat cine este romanul care a tradus discursul istoric sustinut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la Ateneul Roman, a fost dezvaluit publicitatii si creierul momentului.

El este romanul care a tradus discursul lui Donald Tusk

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, a tradus discursul citit in limba romana de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, joi seara pe.

Cine este iubitul lui Feli Donose

Feli Donose a postat pe social media, in sfarsit, o fotografie cu iubitul ei, cel cu care are are o fetita de doat cateva luni. Iata despre cine este vorba! .

Uncopildin Valcea aajuns in moarte cerebrala la Bucuresti. Ministrul Sanatatii:Cine este vinovat cu siguranta va plati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata ca cine este vinovat de situatia in care se aflacopilul de la Valcea, ajuns in moarte cerebrala la Bucuresti, cu siguranta va.

Fata cu apa Fiji, noua senzatie a Internetului! Cine este si cum a reactionat dupa Golden Globes!

Fata cu apa Fiji care a aparut in toate pozele de pe covorul rosu al Globurilor de Aur a devenit peste noapte vedeta internetului.

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea. Citeste mai mult.

Un roman si-a incendiat masina pe plaja si a publicat filmuletul pe Facebook

Un roman care locuieste in Irlanda a publicat pe pagina sa de Facebook un filmulet in care da foc masinii sale Mercedes pe o plaja.

Romanul care a vazut Raiul si Iadul. Semnul divin care i-a aparut pe corp dupa experienta. Dumnezeu a zis: Dovada ca are sa te apere, ca lumea nu va crede

A suferit un cumplit accident de masina si a stat 15 zile in coma. in momentul in care s-a trezit, Marius spune ca a vazut Raiul si Iadul si ca Dumnezeu i-a lasat un semn pe corp pentru a fi.

Romanul care a vazut Raiul si Iadul. Semnul divin care i-a aparut pe corp dupa experienta. Dumnezeu a zis: Dovada care sa te apere, ca lumea nu va crede

A suferit un cumplit accident de masina si a stat 15 zile in coma. in momentul in care s-a trezit, Marius spune ca a vazut Raiul si Iadul si ca Dumnezeu i-a lasat un semn pe corp pentru a fi.

Marius a sarit sa ajute un tanar care intrase cu masina intr-un sant. Cand a realizat cine este barbatul, a ramas socat

Un tanar de 26 de ani din judetul Arad a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi sustras un autoturism, pe care l-ar fi condus fara permis si sub influenta alcoolului, a distrus un chiosc comercial, iar ap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )