Libnet.ro
UNICEF

08:32

Cine este Roxana Mihalache, poreclita paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Adevărul Adevărul,
Cine este Roxana Mihalache, poreclita paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui. continuă pe Adevărul

Cine este Roxana Mihalache, poreclita Paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

Cine este Roxana Minzatu, noul ministru al Fondurilor Europene

Roxana Minzatu este licentiata in stiinte politice in limba engleza. Din decembrie 2016, este deputat de Brasov in Parlamentul Romaniei. Este specializata in atragerea de fonduri europene nerambu.

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

Omul Gabrielei Firea a starnit revolta in Spitalul Filantropia. Cine este Alexandra Dobre

Omul Gabrielei Firea, Alexandra Dobre, presedinte al Consiliului de Administratie de la Spitalul Filantropia, din Bucuresti, cam face legea in acel spital si o face prost, dupa cum spun medicii care lucreaza acolo. Cine este, de fapt, aceasta tanara care la doar 26 de ani a avut atatea pozitii de sef? Este considerata omul Gabrielei [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Victor Negrescu, pozitia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocupa locul 33 al Romaniei in Parlamentul European, iar mandatul sau va fi suspendat pana in octombrie, cel mai tarziu, cand Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul european.

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Fost jucator la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone foto dreapta)este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica.

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )