Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este Serban Valeca, ministrul propus la Educatie

Antena3 Antena3,
Cine este Serban Valeca, ministrul propus la Educatie

Serban Constantin Valeca, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Educatiei, a mai fost ministru, in Guvernul lui Adrian Nastase, dar al Cercetarii si Inovarii. De asemenea, a mai fost ministru al Cercet. continuă pe Antena3

PROFIL Cine este Serban Valeca, ministrul propus la Educatie A condus cercetarea in Guvernul Nastase

Serban Constantin Valeca, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Educatiei, a mai fost ministru, in Guvernul lui Adrian Nastase, dar al Cercetarii si Inovarii. De asemenea, a mai fost ministru al Cercatarii pentru o scurta perioada in 2017 in cabinetul Sorin Grindeanu. in prezent este la al treilea mandat de senator, si are la activ si un mandat de deputat, de 8 luni, in 2000. Din 2015, Valeca este presedinte al PSD Arges, dupa ce o scurta perioada a fost presedinte interimar al filialei.

Cine este Serban Valeca, propus la Ministerul Educatiei. A condus cercetarea in Guvernul Nastase

Serban Constantin Valeca, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Educatiei, a mai fost ministru, in Guvernul lui Adrian Nastase, dar al Cercetarii si Inovarii. De asemenea, a mai fost ministru al Cercatarii pentru o scurta perioada in 2017 in cabinetul Sorin Grindeanu.

Cine este Dana Garbovan, judecatoarea propusa ministru al Justitiei. A fost de acord cu infiintarea Sectiei care ancheteaza magistrati

Judecatorul la Curtea de Apel Cluj Dana Garbovan, propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Justitiei, este presedinteleUniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), o asociatie a magistratilor infiintata in anul 2007 despre care, de-a lungul timpului, Garbovan a refuzat cu indarjire sa spuna cati membri are. Ministrul propus a fost de acord in 2017 cu infiintarea Sectiei pentru anchetarea magistratilor.

Cine este Liviu Vasilescu, noul sef al politiei Romane. A condus Directia de Operatiuni Speciale

Este oficial! Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Premierul Viorica Dancila s-a decis sa il aleaga pe cel dintai. Am propus demiterea sefului Politiei .

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Cine este Sorin Blejnar, fostul sef ANAF si ce avere are. Cat ar fi luat mita el si sotia sa

Sorin Blejnar, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis in judecata alaturi de sotia sa. Acuzatia sub care s-a luat aceasta decizie este: luare de mita de 1,2 milioane de euro. Cine este Blejnar si ce avere detine? Cine este Sorin Blejnar si ce avere detine? Fostul sef al Agentiei Nationale .

Cine este tanarul care si-a dat foc in propria masina, la Medgidia. De ce a recurs la acest gest LIVE, pe Facebook

Un tanar din Medgidia a recurs la un gest extrem in urma unui conflict. Acesta s-a autoincendiat in propria masina. Barbatul a anuntat pe o retea de socializare ce are de gand si care este motivul pentru care a decis sa-si punat capat zilelor. Cine este el si de ce a recurs la ultima solutie .

Ea le-a luat locul lui Alice Peneaca si Monica Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu. Cine este Alyssa

Dupa ce a trecut de marea sa iubire, Monica Barladeanu, dar si de Alice Peneaca, cea alaturi de care se vedea pentru tot restul vietii, Bobby Paunescu a pus mana pe o alta frumusete pe nume Alyssa. Cine este mai tanara lui iubita? Alyssa le-a luat locul lui Alice Peneaca si Monica Barladeanu in inima .

Cine este si cum arata actuala sotie a lui Calin Popescu Tariceanu. Loredana Moise, cu 26 de ani mai tanara

Calin Popescu Tariceanu a dat lovitura! A incercat pana a gasit exact ce-i trebuie. Acesta este la a cincea casatorie cu Loredana Moise, femeia cu 26 de ani mai tanara care a reusit sa-i fure inima. Cum arata aceasta? Cum arata actuala sotie a lui Calin Popescu Tariceanu? Calin Popescu Tariceanu a demonstat regula care .

Dwayne The Rock Johnson s-a casatorit: cine este sotia si cati copii au impreuna

Dwayne The Rock Johnson are 47 de ani si tocmai s-a casatorit pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe Instagram, iar fericitul eveniment s-a desfasurat in Hawaii. I-a surprins pe toti cand a anuntat pe Instagram ca s-a casatorit, in contextul in care nu a existat niciun anunt prealabil si nu par sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )