Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este socrul fostului principe Nicolae si ce pensie incaseaza lunar. Heinz Binder a fost pilot timp de 25 de ani

Antena3 Antena3,
Cine este socrul fostului principe Nicolae si ce pensie incaseaza lunar. Heinz Binder a fost pilot timp de 25 de ani

Fostul Principe Nicolae s-ar fi casatorit in secret cu Alina Maria Binder. Tatal acesteia este Heinz Binder, presedintele Asociatiei Nationale a Aviatorilor Pensionari. in 2013, Heinz Binder a. continuă pe Antena3

Surse: Fostul principe Nicolae NU este primit in trenul regal spre Curtea de Arges!

In programul oficial prezentat vineri de Casa Regala, pentru funeraliile de sambata are regelui, fostul principe Nicolae si sotia sunt mentionati in componenta convoiului care va insoti.

Taberele regale se DELIMITEAZA deja: Fostul principe Nicolae NU este primit in trenul regal spre Curtea de Arges!

In programul oficial prezentat vineri de Casa Regala, pentru funeraliile de sambata are regelui, fostul principe Nicolae si sotia sunt mentionati in componenta convoiului care va insoti.

Fostul Principe Nicolae, dialog cu romanii veniti la Palatul Regal: Voi veni inapoi! Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost si bunicul meu (VIDEO)

Momente emotionate, joi, la Palatul Regal din Capitala, acolo unde este depus trupul neinsufletit al Majestatii Sale Regele Mihai I. Fostul principe Nicolae a venit pentru a se ruga la capataiul.

Imagini pline de emotie de la inmormantarea Regelui Mihai. Fostul Principe Nicolae, lacrimi de durere

Momentul in care fostul Principe Nicolae iese din Catedrala, alaturi de membrii Casei Regale a fost cu adevarat emotionant. Fostul Principe Nicolae a fost surprins in timp ce isi stergea .

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, s-a casatorit in secret cu Alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepot al regelui Mihai exclus in august 2016 din linia de succesiune, s-a casatorti in secret cu Alina Maria Binder. Cuplu apare pe lista oficiala de participanti la funeraliile regelui sub numele domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills,.

Miscarea facuta in SECRET de fostul principe NICOLAE. S-a aflat abia ACUM! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta. Avocatul A CONFIRMAT

Fostul principe Nicolae isi anunta, printr-un comunicat, in august 2017, logodna cu Alina Maria Binder, chiar la doi ani de la excludere din succesiunea la Tron. Aceasta decizie ar fi fost laudata de.

Momente emotionante! Fostul principe Nicolae, la Palatul Regal. Voi veni inapoi!

Fostul principe Nicolae si logodnica sa au ajuns la Palatul Regal, acolo unde se afla trupul Majestatii Sale, Regele Mihai. Fostul principe a citit mesajele pe care romanii le-au lasat pe gardul Palatului.

Presa britanica, despre fostul Principe Nicolae: A cucerit inimile romanilor

Pesa britanica spune ca fostul Principe Nicolae a cucerit inimile romanilor, dupa inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai I al Romaniei. Jurnalistii de laDailyMailnb.

Imagini INEDITE cu fostul Principe Nicolae si logodnica sa la o biserica din Capitala (FOTO)

Fostul Principe Nicolae a participat, vineri, la slujba de pomenire a Majestatii Sale Regelui Mihai de la Biserica Precupetii Noi din Capitala. Alaturi de nepotul regelui a stat lognodnica sa, Alina Maria Binder.

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai. Fostul principe Nicolae, primit cu entuziasm. Voi veni inapoi. Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost bunicul meu intotdeauna

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai, la Palatul Regal, unde fostul principe Nicolae a fost primit cu entuziasm de persoanele aflate acolo, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )