Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este sotul Laurei Cosoi

ADPM ADPM,
Cine este sotul Laurei Cosoi

Laura Cosoi s-a maritat in weekend cu Cosmin Curticapean. Desi a aparut alaturi de acesta la mai multe petreceri mondene in Bucuresti, putine detalii se cunosc despre cel care a adus-o pe vedeta in fata altarului. continuă pe ADPM

Cine este Cosmin Curticapean, sotul Laurei Cosoi: Sunt ardelean si-mi place sa-mi pastrez modestia

Cosmin Curticapean 38 de ani) a reusit sa o cucereasca pe Laura Cosoi 33 de ani), dupa ce aceasta din urma se despartise de Smiley. Curticapean este un om de afaceri potent, dar care vrea sa pastreze o limita a decentei fara a intra in sfera publica.

Nunta Laurei Cosoi! Cum a fost la cununia civila, cea religioasa si petrecere

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean sunt de acum sot si sotie! Actrita si barbatul care i-a cucerit inima s-au casatorit weekend-ul acesta la Iasi, orasul natal al Laurei. Iata cum a fost la cununia civila, cea religioasa si petrecere! .

Dana Rogoz n-a mers la nunta Laurei Cosoi. Motivul este neasteptat

Laura Cosoi si Dana Rogoz sunt foarte bune prietene si sunt alaturi una de cealalta la toate evenimente importante din viata. Abramburica nu a mers insa la nunta Laurei, ridicand semne de.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )