Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este sotul lui Janet Jackson, tatal primului ei copil

ADPM ADPM,
Cine este sotul lui Janet Jackson, tatal primului ei copil

Janet Jackson este casatorita, de patru ani, cu un magnat putred de bogat din Qatar. Este vorba de Wissam Al Mana, un influent om de afaceri din Orientul Mijlociu, cu care artista va intemeia in curand o familie, fiind insarcinata in patru luni. continuă pe ADPM

Janet Jackson, insarcinata cu primul copil la 50 de ani: Sunt nevoita sa aman turneul. Eu si sotul meu vrem sa intemeiam o familie

Cantareata americana Janet Jackson, care luna aceasta implineste varsta de 50 de ani, se pregateste sa fie mama pentru prima oara, a declarat o sursa pentru Entertainment Tonight.

Surpriza de proportii! Janet Jackson va deveni mama la 50 de ani

Cantareata americana Janet Jackson, care in urma cu cateva saptamani declarase ca doreste sa isi intemeieze o familie, este insarcinata cu primul ei copil, la varsta de 49 de ani, au indicat mai multe mass-media din SUA.

Cine este Alina Cazacu, managerul proiectelor online ale Telekom. Visa sa fie avocata

De-a lungul carierei, Alina Cazacu 36 de ani) a dat peste o suta de interviuri, a lucrat ca baby sitter, consilier juridic si consultant. De asemenea, in adolescenta visa sa fie avocata, dar in prezent este senior manager non-core e-business in cadrul.

Cine este Alina Cazacu, managerul de proiecte online ale Telekom. Visa sa fie avocata

De-a lungul carierei, Alina Cazacu 36 de ani) a dat peste o suta de interviuri de angajare, a lucrat ca baby sitter, consilier juridic si consultant. De asemenea, in adolescenta visa sa fie avocata, dar in prezent este senior manager non-core.

Cine este Corina Suteu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Culturii

Corina Suteu, propunerea premierului Ciolos pentru Ministerul Culturii in locul lui Vlad Alexandrescu, este secretar de stat in minister de la inceputul anului 2016. In perioada 2006-2012, cand Institutul Cultural Roman era condus de Horia Roman Patapievici, Corina Suteu a fost director al ICR New York si s-a remarcat printr-un sprijin asiduu pentru initiativele culturale independente si inovatoare. Suteu, care a fost supusa unui linsaj mediatic la Antena 3 in scandalul poneiul roz a demisionat de la ICR cand Patapievici a fost inlocuit de Andrei Marga.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )