Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

ADPM ADPM,
Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

Toata lumea o cunoaste pe regretata Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, insa iata cine este barbatul care i-a stat alaturi in toti cei 17 ani in care s-a luptat cu nemilosul cancer! . continuă pe ADPM

Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania. Sunt foarte multi bani la mijloc

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Cine este proprietarul centrului comercial din Bucuresti si ce afaceri mai are in Romania? Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania? Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care .

Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7. Surpriza totala pentru telespectatori

Chefi la Cutite sezonul 7 si-a gasit castigatorul! Mai este foarte putin pana la marea finala, iar cu toate acestea s-a aflat deja numele marelui castigator. Cine a plecat acasa mai bogat cu experienta si 30. 000 de euro? Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7? Emotiile sunt din ce in ce mai mari .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

Cine este Ion Boeru, omul care l-a executat pe Nicolae Ceausescu. Misiunea initiala era sa il aparam!

Suntem la 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 si, speram, ca multe din secretele de culise ale acelor evenimente sa iasa la suprafata si sa se elucideze, odata pentru totdeauna misterul acelor zile tragice. Printre aceste mistere se numara si nefasta zi de 25 decembrie 1989, cand sotii Ceausescu au fost executati .

Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-a despartit de el din cauza violentelor fizice si verbale

Simina Costea, fosta Ivancea, se pare ca a trecut cu bine peste divortul cu Marius Ivancea, cunoscut cu numele de scena de What`s Up. Lucrurile au intrat pe un alt fagas si asta se vede cu ochiul liber. Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up Si-a schimbat total stilul de viata, spunand ca .

Fosta sotie a lui Mihai Mitoseru, un nou iubit dupa divort. Cine este barbatul si cu ce se ocupa

Despartirea dintre Noemi si Mihai Mitoseru trezeste si acum zeci de semne de intrebare. Adevarul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a gasit semnannd de curand actele de divot. Noemi, se pare, o duce mai bine decat vedeta de televiziune, pentru ca deja si-a gasit jumatatea. Cine .

Un nou concurent, in casa Puterea Dragostei. Cine este Catalin si cum se intelege cu Andreea Mantea

Un nou concurent in casa Puterea Dragostei! Un alt tanar si-a facut aparitia in show pentru a-si gasi sufletul pereche. Din pacate, Catalin a pasit putin cu stangul, pentru ca fetele n-au fost cu adevarat multumite de atitudinea sa. Cine este el si cum le-a raspuns acestora? Nou concurent in casa Puterea Dragostei Un nou .

Mariajul de 25 de ani al lui Marie Frederiksson (Roxette) cu cel care i-a fost alaturi in toti cei 17 ani de boala

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )