Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este tanara ucisa de soferul din Arges - Foto

Antena3 Antena3,
Cine este tanara ucisa de soferul din Arges - Foto

Irene Ilici e victima soferului care a provocat dezastrul de la fabrica din Bascov, Arges. Tanara de 28 de ani era din Serbia, iar astazi era ultima ei zi de lucru.Irene Ilici venise la fabrica din Arges. continuă pe Antena3

Erau in luna de miere, cand sotul ei a uitat complet cine este! Ce s-a intamplat cu barbatul, cateva luni mai tarziu

O tanara mama a povestit modul tragic in care si-a pierdut sotul, dupa ce i s-a pus un diagnostic ingrozitor: tumoare pe creier.Emma Cotillard, acum in varsta de 33 de ani, din.

Cuceririle SECRETE ale lui Liviu Varciu! Din Loft direct ACASA la el! Cu cine s-a CUPLAT Don Juan-ul (FOTO)

Liviu Varciu a fost mereu in centrul atentiei, chiar daca a tinut sa-si pastreze viata privata departe de ochii presei. in cele din urma era surprins cu una din cuceririle sale, iar.

Cativa muncitori, loviti de o masina in curtea unei fabrici din Arges. Unul dintre muncitori a murit

Cativa angajati ai unei firme din localitatea argeseana Bascov au fost loviti, joi dimineata, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane, anunta Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges a declarat ca persoana care si-a pierdut viata este o femeie de cetatenie sarba, angajata a societatii. In accident au mai fost ranite cinci persoane, un barbat si patru femei, dintre care doua din Serbia.

Cine este teroristul de la Targoviste

Politia a descoperit cine s-a aflat in spatele falsei amenintari cu bomba, de la doua licee din Targoviste, saptamana trecuta: un baiat de 17 ani a fost, elev la Colegiul National Constantin.

Cine este PSD-istul care si-a luat la bataie o colega din CGMB, in prezenta Gabrielei Firea (VIDEO)

Imaginile de la sedinta de miercuri din cadrul consiliului General al Municipiului Bucuresti, prezidata de Gabriela Firea, au scandalizat opinia publica. Tensiunile au escaladat dupa ce viceprimarul.

Cine este Viorel Ilie, popunerea ALE pentru functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul

Viorel Ilie este propunerea Biroului Politic Central al ALDE pentru functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, in locul Gratielei Gavrilescu, care l-ar putea inlocui pe Daniel Constantin la Ministerul Mediului, dupa ce formatiunea i-a retras sprijinul politic. Luni seara, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de ministri.

Cine este Gratiela Gavrilescu, propunerea ALDE pentru a-l inlocui pe Daniel Constantin, la Ministerul Mediului

Gratiela Gavrilescu este propunerea ALDE pentru a-l inlocui pe Daniel Constantin ca ministru al Mediului si vicepremier, dupa ce formatiunea i-a retras sprijinul politic copresedintelui. Luni seara, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea.

Sunt dispusa sa-i indeplinesc fanteziile sexuale! Ce discutie PICANTA a avut cuplul momentului din showbiz (FOTO)

Se pare ca Jan Mocanu este singur de mai mult timp si viseaza la momentul in care va cunoaste femeia perfecta. Mai mult decat atat, artistul a spus ca ar fi incantat sa participe la.

Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

In unele tari, preturile extrem de mari au dus la adevarate revolte, din cauza faptului ca pana si alimentele de baza erau mult prea scumpe, iar oamenii nu-si puteau hrani familiile. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )