Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cine este tanarul care a murit strivit de poarta de intrare in Timisoara in timpul furtunii (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cine este tanarul care a murit strivit de poarta de intrare in Timisoara in timpul furtunii (FOTO, VIDEO)

Furtuna din Timisoara a adus sfarsitul a opt persoane, printre care si unui tanar de 24 de ani, Vlad B. Tanarul si-a pierdut viata dupa ce poarta de la intrarea in Timisoara a cazut. continuă pe B1

Cine este tanarul care si-a pierdut viata in timpul furtunii din Timisoara, dupa ce poarta de intrare in oras s-a prabusit pe masina lui

Furtuna care a dat peste cap tot vestul tarii duminica a avut si 8 victime. Unul dintre cei care si-au pierdut viata este Vlad Baici, un tanar de 24 de ani care se afla in masina in momentul in care poarta enorma de pe Calea Lugojului din Timisoara s-a prabusit. Structura enorma i-a strivit masina.

Cine este preotul care a oficiat botezul in urma caruia un bebelus a murit

Preotul care a oficiat botezul in urma caruia un bebelus a murit, a incercat sa resusciteze copilul dupa ce s-a descoperit ca acesta nu mai respira, potrivitcancan. ro Preotul care a oficiat.

Cine este expertul care a verificat poarta de la intrarea in Timisoara acum trei ani. Constructia imensa s-a prabusit si a ucis un om

Poarta de intrare in Timisoara dinspre Lugoj, care a provocat decesul unui tanar, cu ocazia furtunilor violente de duminica, a fost reabilitata in anul 2015. Autorizatia de constructie a fost emisa in regim de urgenta, ca urmare a unei expertize care arata ca poarta nu are probleme de structura, dar elementele de dacor pot pune in pericol siguranta cetatenilor.

Reactia lui Mihai Tudose, dupa ce un tanar a murit strivit de poarta de la intrarea in Timisoara: intrebati-l pe Robu de ce a picat un semn nou-nout

Politistii din Timis au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa ce un tanar de 24 de ani a murit, duminica, din cauza ca poarta de intrare in Timisoara a cazut peste masina in care se afla, potrivit Mediafax. intr-o interventie la Digi24, premierul Mihai Tudose a sugerat ca primarul timisorean Nicolae Robu ar trebui tras la raspundere.

Cine este jurnalista serviciilor, preferata de Coldea si Kovesi: Dragomir face dezvaluiri INCENDIARE!

Jurnalista Anca Gradinaru care lucreaza in prezent la Radio Europa FM, este cea care, in 2009 realiza un reportaj plin de laude despre SRI in cadrul televiziunii Antena 3. Aceasta era un jurnalist.

Cine era tanarul ucis de poarta de intrare in Timisoara. Rauri de lacrimi amare curg acum pentru el

Lacrimi amare pentru Vlad B. , tanarul de 24 de ani care a avut parte de o soarta crunta. Poarta de intrare in Timisoara dinspre Lugoj s-a prabusit peste masina lui, iar baiatul a pierit fulgerator,.

FOTO Cine este si ce competente are fiica lui Petre Daea, pe care ministrul a angajat-o in institutia pe care o conduce

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut, joi, ca si-a angajat fiica intr-o institutie subordonata Ministerului, intrucat ea este un copil care incearca sa-si faca un rost in viata iar el, ca tata, e firesc, e natural sa o ajute.

FOTO VIDEO Iohannis cere Guvernului sa afle cine este vinovat pentru nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in caz de furtuna

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni dimineata, sa stabileasca si sa anunte cine sunt persoanele vinovate de nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in cazul unor situatii de urgenta.

Iohannis cere Guvernului sa afle cine este vinovat pentru nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in caz de furtuna

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni dimineata, sa stabileasca si sa anunte cine sunt persoanele vinovate de nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in cazul unor situatii de urgenta.

Cine sunt refugiatii care ajung la Galati, in drumul lor spre Occident

Veniti din Orientul Mijlociu sau Africa, migrantii care ajung in Romania fac orice ca sa ajunga in tarile din vestul Europei, chiar daca au chiar si copii nascuti in centrele de primire din tara noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )