Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine a fost Eddie Van Halen, chitaristul legendar care a murit de cancer (VIDEO)

B1 B1,
Cine a fost Eddie Van Halen, chitaristul legendar care a murit de cancer (VIDEO)

Legendarul chitarist Eddie Van Halen si cofondator a trupei care-i poarta numelea murit marti,dupa o lunga lupta cu cancerul. Acesta si-a dat ultima suflare,la doar 65 de ani,la Spitalul St. continuă pe B1

Chitaristul Eddie Van Halen a murit

Faimosul chitarist Eddie Van Halen, cofondator al popularei trupe rock Van Halen, a murit marti dimi.

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a .

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

Eddie Van Halen, chitarist si fondator al formatiei cu acelasi nume, a murit

Eddie Van Halen, chitarist si fondator al legendarului grup de hard rock din anii 1980 Van Halen, a murit marti dupa o lunga lupta cu cancerul, la varsta de 65 de ani, a anuntat fiul sau Wolf, scrie AFP.

VIDEO Rockerul Eddie Van Halen a murit la 65 de ani

Rockerul Eddie Van Halen, chitarist si membru fondator al uneia dintre cele mai de succes formatii rock numita dupa el si fratele sau tobosar, a murit de cancer, a anuntat pe Twitter fiul sau. Avea 65 de ani, relateaza Reuters.

A murit Eddie Van Halen, legendarul chitarist fondator al trupei Van Halen

Chitaristul si fondatorul trupei Van Halen, Eddie Van Halen foto), s-a stins din viata la 65 de ani, dupa o batalie de peste 10 ani cu cancerul, anunta presa de peste Ocean.

Van Halen s-a stins din viata, la 65 de ani: de ce a decedat rockerul care a influentat o generatie

Unul dintre cele mai importante nume ale muzicii rock s-a stins din viata. Eddie Van Halen avea doar 65 de ani, iar cei mai multi il stiu datorita trupei pe care a fondat-o cu fratele sau in.

Van Halen a murit. A tot sarit pana a ajuns pe Luna. Si a facut-o mai bine ca Elon Musk. Jump, frate, jump!

Am aflat de pe The Guardian azi noapte si ma gandeam ca te intereseaza. Nu-s un mare baiat de muzica, sunt un pescar. Ciugulesc amestecat si doar hit-uri. Scoala mi-am facut-o cu Pittis si-nainte si dupa Revolutie pe Radio 3). Pe Van Halen mi l-a adus taica-meu dintr-o excursie in Rusia Sovietica, cred. Disc pe care l-am hartanit. Jump era acolo. Saream ca dementul in camera mea mica din blocul comunist din Baba Novac, dupa ce mi-am definitivat stagiul militar. Jump, deci!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )