Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine a fost Sfantul Nicolae si de ce se spune despre el ca ar face minuni

B1 B1,
Cine a fost Sfantul Nicolae si de ce se spune despre el ca ar face minuni

Sfantul Nicolaeeste un personaj legendar, care aduce daruri copiilor, in fiecare an,in noapteade 5 spre 6 decembrie, insa estecelebrat si de Biserica Ortodoxa fiindconsiderat. continuă pe B1

Mos Nicolae: Cum a aparut traditia cadourilor lasate in ghetute si cine a fost Sfantul Nicolae

Pe 6 decembrie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Ierarh Nicolae, patronul marinarilor si al copiilor, salvatorul celor din temnita si primejdii, ajutatorul saracilor si al celor nedreptatiti, protector al fecioarelor si al calugarilor. Conform traditiei populare, in noptile sfintite de sarbatori, cand cerurile se deschid si pentru noi, muritorii de rand, se spune ca pret de o secunda Sfantul Nicolae poate fi vazut stand in dreapta Domnului.

Mitropolitul Ardealului, atac vehement in ziua votului. Ce spune despre restrictii, atacurile impotriva BOR si COVID-19

Mitropolitul Ardealului, iPS Laurentiu Streza, s-a aratat nemultumit, duminica, la slujba de Sfantul Nicolae, ca oamenii au fost nevoiti sa astepte afara, in frig, desi catedrala poate cuprinde o mare multime de credinciosi, respectand intru totul distanta. El a vorbit si despre atacurile impotriva Bisericii.

Mesaje de Sfantul Nicolae 43 de urari frumoase pentru sarbatoriti

Astazi, duminica, 6 decembrie 2020, crestinii ortodocsi de pretutindeni, il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, conform Calendarului Crestin Ortodox. Astazi este ziua onomastica a celor care poarta numele de: Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Niculita, Niculina, Nicu, Nicole si alte derivate ale acestora. Iata 43 de mesaje frumoase de Sfantul Nicolae, pentru cei care sunt lipsiti de inspiratie, .

EXCLUSIV Catalin Botezatu critica vestimentatia vedetelor. Ce a putut spune despre Delia si Mihaela Radulescu

Este jur-sef la concursul Bravo, ai stil! Kanal D), mai exact spaima vedetelor aflate in competitie. Catalin Botezatu 54 de ani) le face praf insa si pe artistele din Romania, pe care le acuza ca nu au un stil vestimentrar original si ca stilistii la care apeleaza mai rau le strica imaginea. Pandemia de coronavirus .

Esti nascut in decembrie? Iata ce se spune despre persoanele care au ziua in aceasta luna

Decembrie este plin de veselie prajituri de Craciun si nopti de film confortabile incluse. Este, de asemenea, o luna plina de zile de nastere, iar bebelusii din decembrie poarta cu ei spiritul sezonului pe tot parcursul anului. Iata ce se spune despre cei care s-au nascut in decembrie. Iata ce se spune despre persoanele .

Organizatorul orgiei de la Bruxelles, manios pe politie si deranjat de restrictii: Ca Gestapo. Ce spune despre prezenta eurodeputatului ungar

Organizatorul orgiei de la Bruxelles a vorbit fara nicio retinere despre evenimentele petrecute vinerea trecuta in apartamentul sau si s-a declarat deranjat de felul in care a intervenit politia. El sustine ca nu stia ca printre participanti se afla si un eurodeputat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )