Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine va gestiona fondurile europene in locul Rovanei Plumb. Numele vehiculate

Hotnews Hotnews,
 Cine va gestiona fondurile europene in locul Rovanei Plumb. Numele vehiculate

Propunerea sustinuta de Liviu Dragnea la ministerul fondurilor europene este Carmen Moldovan, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar pe cine va propune premierul Tudose, insa numele cel mai vehiculat in presa este cel al lui Marius Nica. continuă pe Hotnews

Cine este Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb

Marius Nica este propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

BIOGRAFIE Marius Nica:apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta

Marius Nica, propus si votat, vineri, in sedinta Consiliului National al PSD pentru a prelua conducerea Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb, a mai detinut acest portofoliu in perioada martie-noiembrie 2015, pana la demisia lui Ponta din functia de prim-ministru, el fiind cunoscut drept un apropiat al Rovanei Plumb.

Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect

Comisarul european Corina Cretu dezmint informatia vehiculata de un site potrivit careia ea este cea care ar fi cerut plecarea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh din Guvern.

Nicolicea: Ne vom stradui sa terminam luni raportul privind cererea DNA pe numele Rovanei Plumb

Presedintele Comisiei juridice,deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat, joi, ca membrii comisiei se vor stradui sa finalizeze luni raportul privind solicitarea justitiei in cazul Rovanei Plumb, afirmand ca aceasta va fi invitata tot luni la audiere si ca alesii vor cere Parchetului si alte acte, informeaza Mediafax.

Reactiile Rovanei Plumb siSevil Shhaideh in urmasedintei Consiliului Executiv al PSD

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la finalul sedintei Consiliului Executiv al PSD, ca a luat decizia inca de miercuri, si-a pastrat-o si si-a sustinut-o. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus ca decizia sa privind demisia era luata, nu la cald, ci dupa ce a cumpanit, ea spunand ca este nevinovata, dar ca aceasta este cea mai buna hotarare pentru partid.

Rasturnare de situatie spectaculoasa in dosarul Belina. Solicitarea facuta de avocatul Rovanei Plumb

Rasturnare de situatie spectaculoasa in dosarul care a provocat scandalul politic, celebrul caz Belina. Rovana Plumb a cerut Comisiei juridice din Camera Deputatilor sa nu discute avizul privind.

Surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Noua varianta vehiculata la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh este Felix Stroe, presedintele PSD Constanta si manager al regiei de apa din Constanta RAJA) din 2003, sustin surse.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )