Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

WTA Praga: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2 Halep, in sferturi

Simona Halep nu a fost cu siguranta in cea mai buna zi, dar a reusit sa ramana stabila din punct de vedere mental si sa lupte pana la ultimul punct. A cautat in permanenta sa-si gaseasca ritmul, iar dupa un meci de doua ore si 5 minute a reusit sa treaca de Barbora Krejcikova 118 WTA). Victoria in trei seturi 3-6, 7-5, 6-2) o califica in sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech 174 WTA).

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

WTA Praga: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6(3) Calificarea nervilor tari - Simona a ratat sase mingi de meci in drumul spre victorie

Asteptarea a luat sfarsit, iar Simona ne-a oferit un adevarat roller coaster inca de la prima partida. Dupa o pauza de cinci luni din cauza pandemiei de Covid-19, Halep avea nevoie de un asemenea meci cu o incarcatura aparte atat fizica, dar mai ales psihica a aratat sase mingi de meci pana la a se impune). Dupa o batalie de doua ore si 29 de minute cu Polona Hercog, Simona s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-63), calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Praga.

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )