Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine lupta impotriva Ebola, in afara de Mark Zuckerberg

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine lupta impotriva Ebola, in afara de Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au anuntat zilele trecute, pe reteaua de socializare Facebook ca au donat 25 de milioane de dolari Centrului american pentru controlul si preventia bolilor CDC), pentru a ajuta la lupta impotriva epidemiei. continuă pe Wall-Street Ro

Mark Zuckerberg si sotia sa doneaza 25 de milioane de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, doneaza 25 de milioane de dolari Centrelor federale de control si prevenire a bolilor CDC) din SUA, care lupta impotriva Ebola, scrie Business.

Mark Zuckerberg doneaza 25 de milioane de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Seful Facebook, Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, vor dona 25 de milioane de dolari Centrelor americane de control si prevenire a bolilor CDC) pentru combaterea epidemiei Ebola, informeaza.

Fonduri insuficiente pentru lupta impotriva Ebola. ONU are numai 100.000 de dolari din cele 20 de milioane promise

Fondul Natiunilor Unite destinat luptei impotriva virusului Ebola nu dispune decat de 100. 000 de dolari si nu de 20 de milioane, cat a anuntat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, relateaza New York Times.

FOTO Cum arata oaza de liniste cumparata de Mark Zuckerberg in Hawaii

Mark Zuckerberg a cumparat recent o parte din insula Kauai, din arhipelagul Hawaii, unde va construi un resort pentru familie. Fondatorul celei mai mari retele de socializare a platit peste 100 de milioane de dolari pentru noua proprietate.

Mark Zuckerberg a cumparat cu 100 mil. $ o proprietate in insulele Hawaii

Miliardarul Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a achizitionat recent o proprietate de aproape 3 mil. mp pe coasta de nord a insulei hawaiene Kauai, potrivit Forbes .

Vaccinul dezvoltat de GSK impotriva Ebola nu va fi gata pentru comercializare inainte de 2016

Vaccinul experimental impotriva Ebola dezvoltat de compania britanica GSK, nu va fi gata de comercializare inainte de 2016, si nu trebuie sa fie considerat prim raspuns la epidemia care se desfasoara acum, a declarat responsabilul GSK vineri, potrivit AFP.

Omenirea este pe cale sa piarda lupta cu Ebola

Omenirea este pe cale sa piarda batalia impotriva virusului Ebola, nereusind sa stopeze epidemia mortala, a spus ieri Anthony Banbury, seful misiunii Natiunilor Unite pentru coordonarea actiunilor impotriva Ebola UNMEER), in cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU consacrata epidemiei, transmit surse din presa.

Avertisment ONU: Lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva Ebola

Lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva virusului Ebola si nu reuseste sa controleze epidemia mortala, a avertizat marti un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite. Ebola are o lungime avans inaintea noastra, a declarat Anthony Banbury, seful misiunii Natiunilor Unite desemnata sa coordoneze raspunsul de urgenta in fata Ebola UNMEER), in cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU, consacrata epidemiei, relateaza Mediafax.

Oficial ONU: Lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva Ebola

Lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva virusului Ebola si nu reuseste sa controleze epidemia mortala, a avertizat marti un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite. Ebola are o lungime avans inaintea n.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )