Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine va fi noul proprietar al Blue Air? Doua companii au ramas in cursa pentru preluarea operatorului aerian

Adevărul Adevărul,
Cine va fi noul proprietar al Blue Air? Doua companii au ramas in cursa pentru preluarea operatorului aerian

O asociere din care face parte Medallion Air, controlata de Victor Dumitrescu, si o companie inregistrata in Belgia, au depus oferte pentru preluarea operatorului aerian Blue Air, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache. Pentru preluarea companiei se calificase si o firma detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, insa aceasta nu a mai depus oferta. continuă pe Adevărul

CITR: Doua oferte finale au fost depuse pentru preluarea Blue Air

Casa de Insolventa Transilvania CITR), coordonatorul echipei de negociere pentru vanzarea Blue Air, anunta ca astazi, au fost depuse doua oferte finale de preluare a business-ului Blue Air.

Blue Air, compania controlata de Nelu Iordache, a primit doua oferte de preluare

Joi au fost depuse doua oferte finale de preluare a business-ului Blue Air, au transmis HotNews. ro oficialii Casei de Insolventa Transilvania CIT), coordonatorul echipei de negociere pentru vanzarea companiei aeriene . Ofertele trebuie sa fie insotite si de dovezi de depunere a garantiei solicitate de catre Comisia de organizare a procedurii de vanzare. Ofertele vor fi deschise vineri, 17 mai. Daca toate conditiile solicitate sunt indeplinite, Comisia de vanzare, in urma deschiderii ofertelor, va desemna un castigator. Acest castigator va trebui ulterior aprobat de catre creditori si actionari inainte de a se face efectiv transferul business-ului, mai spun oficialii CIT.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )