Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Adevărul Adevărul,
Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Franta nu mai ocupa primul lor in topul tarilor care produc cea mai mare cantitate de vin, iar Romania figureaza si ea pe lista, potrivit unui raport al Organizatiei Internationale a Viei si Vinului. continuă pe Adevărul

Transilvania, locul 1 in topul regiunilor ce ar trebui vizitate in 2016 din celebrul ghid Lonely Planet

Transilvania ocupa primul loc in Topul 10 al celor mai atractive regiuni din lume care merita sa fie vizitate in anul 2016, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet, informeaza cnn. com, citat de Mediafax.

Consumatorii bancari ii cer lui Teodorovici sa puna pe primul loc interesul cetatenilor

Clientii imprumutati in franci elvetieni CHF) ii cer ministrului finantelor publice, Eugen Teodorovici, intr-o scrisoare deschisa, sa puna pe primul loc interesul cetatenilor, nu pe cel al bancilor.

Romania, pe primul loc in UE la rata saraciei relative

Tara noastra a avut, anul trecut, cea mai mare rata a saraciei relative din Uniunea Europeana UE) - de 25,4%, potrivit datelor Eurostat prezentate ieri de oficialii Institutului National de Statistica INS). Rata saraciei relative este raportul procentual intre numarul persoanelor sarace care au un venit disponibil mai mic decat pragul stabilit la nivelul de 60% din mediana veniturilor disponibile pe adult-echivalent) si totalul populatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )