Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine e pianistul german care si-a anulat concertele pentru a participa la protestul din Bucuresti, de pe 10 august

Antena3 Antena3,
Cine e pianistul german care si-a anulat concertele pentru a participa la protestul din Bucuresti, de pe 10 august

Pianistul german Davide Martello a anuntat pe pagina lui de Facebook ca si-a anulat urmatoarele concerte pe care le avea in Germania fiindca pe data de 10 august vrea sa participe la protestul din. continuă pe Antena3

Protest cu cantec: Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni la manifestatia din 10 august, in Piata Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa l.

Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni in Romania pe 10 august: Va puteti ascunde dupa pianul meu daca jandarmii vor mai folosi gaze

Davide Martello, pianistul celebru pentru concertele sale in zone de conflict, a anuntat, printr-un mesaj pe pagina personala de Facebook, ca va participa la mitingul Diasporei, ce va avea loc pe 10 august, in Piata Victoriei.

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )