Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine va plati prejudiciul de aproape 10 milioane de lei din dosarul in care a fost condamnat defintiv fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis

Adevărul Adevărul,
Cine va plati prejudiciul de aproape 10 milioane de lei din dosarul in care a fost condamnat defintiv fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis

Sentinta definitiva emisa de Curtea de Apel Timisoara in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli de catre Consiliul Judetean Timis, dosar in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, prevede si modul in care trebuie recuperate prejudiciul de aproape 10 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Licitatia de aproape 15 milioane de lei la care pot participa chiar si firme aflate in insolventa

Operatorul judetean care administreaza reteaua de furnizare a apei potabile din Alba, SC Apa CTTA, a demarat o licitatie publica cu valoare estimata de aproape 15 milioane de lei, la care pot depune oferte chiar si firmele aflate in insolventa.

Administratia Porturilor Maritime Constanta estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru 2017

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor, estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru anul trecut, la venituri totale de 330,04 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017, publicat in dezbatere miercuri de minister.

Fonduri europene de 670 milioane lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) anunta semnarea a sase proiecte in valoare totala de peste 800 de milioane de lei, din care 670 de milioane de lei fonduri europene, pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri in judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu si Vaslui.

Romaero a incheiat un contract de peste 60 milioane lei cu Fortele Aeriene Romane

Romaero Bucuresti, companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor civile si militare de transport de pasageri sau cargo, a incheiat cu Fortele Aeriene Romane un contract in valoare de peste 60 milioane lei, adica peste 130% din intreaga cifra de afaceri realizata de companie in anul 2016, potrivit News. ro.

Avioanele Hercules si Spartan ale Fortelor Aeriene Romane vor fi intretinute de Romaero in baza unui contract de peste 60 milioane lei

Romaero Bucuresti, companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor civile si militare de transport de pasageri sau cargo, a incheiat cu Fortele Aeriene Romane un contract in valoare de peste 60 milioane lei. intelegerea vizeaza, printre altele, intretinerea flotei de transport a Fortelor Aeriene Romane care este compusa din 5 aparate C-130 Hercules si 7 aparate C-27J Spartan.

FPTR: Peste 167.000 de turisti romani au cheltuit de Revelion aproape 37 milioane euro in statiunile din tara

In statiunile din tara au ajuns de Revelion peste 167. 000 de turisti, cu 5,5% mai mult decat in anul precedent, unde au cheltuit aproape 37 de milioane de euro, in crestere cu 11% comparativ cu Revelionul anterior, reiese din calculele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). Cele mai cautate zone au fost Valea Prahovei, Poiana Brasov, Paltinis si Ranca.

Un fost primar si o prim procuroare, trimisi in judecata de DNA pentru o despagubire ilegala de 35 de milioane de lei

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe Florin Fratica, fostul primar al comunei argesene Bradu, si pe Daniela Manolache, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni, in dosarul acordarii unei despagubiri ilegale de peste 35 de milioane lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )